BÖLÜM:9|O İnce Çizgi

605 30 10
                                    

Bölüm:8|O İnce Çizgi
*Siz hiç ölümle burun buruna geldiniz mi?*

-SELİN-

Adam yavaş yavaş bana yaklaşırken cebinden şırıngaya benzer bir şey çıkardı. Önümde durduğunda başımı kaldırıp ona bakmayı sürdürdüm. Elindeki artık ne olduğuna emin olduğum şırınganın kapağını açıp bir fıs havaya sıktı. Gözümü yumdum. Olamazdı dimi? Beni öldürmezdi?

"Şimdi sen, sana ne yapacağımı merak ediyorsundur. Dimi?"

Usulca başımı salladım. Onda bana tanıdık gelen bir şeyler vardı. Sanki...onu tanıyordum.

"Aslında ondan önce de merak ettiğim bir şey var."

"Ne?"

"Sen kimsin?"

"Yabancı." Kaşlarımı çattım. Ne diyordu bu?!

"Yabancı mı?" Başını sallamasıyla gülme krizine girdim. Ayy! Harbi çok akıllı bu adam.

"Ben de s-seni Peter P-pan sanmıştım." durduramadığım kahkaham sağ yanağımın yana düşmesi ile son buldu. Kaşlarımı çatıp gözlerine diktim.

"Şerefsiz!" Diye tıslayıp üstüne tükürdüm.

Elini saçlarıma daldırıp sertçe çekti. Ağzımdan büyük bir inleme döküldü. Diğer elini de karnıma götürüp sıktı. Kulağıma yaklaşıp fısıldadı.

"Karnındaki o iğrenç adamın bebeğini ve kendini düşünüyorsan bir daha bana karşı gelmezsin. " tuttuğu saçımı bırakıp beni hafifçe öne itti. Sonra bağırdı.

"ANLADIN MI?!"

Başımı zorla salladım. Dudaklarına sinsi bir gülüş peydah oldu. Yavaşça yüzünü bana yaklaştırdı. Ben ise donmuş bir şekilde ona bakıyordum. Kafasındaki kapüşonu çıkardı ve bana üst üste şok yaşattı. Şaşkınlıkla dudaklarım aralanılırken dudağıma eğildi. Anında dudaklarımı bir birine bastırdım. 

Yavaşça geri çekildi o sırıtışını bozmadan. Pislik! Kapüşonunu tekrar başına geçirdi ve sandelyenin yanındaki sehpaya şırıngayı bıraktı.

"Sen Selin Yılmaz-"

"Yanlış."

"Ne?!"

"Ben Selin Yılmaz değilim ben Selin Mertoğlu ' yum."

"Her ne boksan. Bu şırıngayı sana enjekte etmem için bana yalvarıcaksın. Sana sadece bunu söylüyorum. Zaten kocana söylemem gerekenleri söylemiştim."

"Ne diyosun? "

"Hey sana diyorum!"

"Lan şerefsiz!"

Benim dediklerimi takmadan odadan çıktı.  Yanımdaki şırıngaya baktım. Galiba ben o ince çizgideydim. Şimdi size soruyorum.

Siz hiç ölümle burun buruna geldiniz mi?

...

OKUMADAN GEÇME!

Bazılarınız belki hatırlıyordur ben Masal'ı yazarken Melek diye bir hikaye yayınlamıştım. Heh işte şimdi ben o kurguyu bugün tekrar yayımladım. Hemde baya değiştirerek. Şu an tanıtım bölümü yayında. Bence koşun. Çünkü yazın çok güzel okunacak bir hikaye.

Bir de size bugün tavsiye edeceğim kitap  mavininalseli tüm kurguları bence çok güzel tavsiye ederim.

Öptüm💋

24.06.19

ELMALI TURTA 2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin