Enough

718 59 2
                                    

Third person's pov.:

-Hogy van Hanji? Erwin rohant a széken várakozó fiatal nő felé.. A mindig pedáns összeszedett magas férfi hangja csakúgy reszketett a félelemtől.
- Amióta bekerült nem tudok róla semmit. Üveg ment a bal szemébe és elég csúnyán megsértette. Hadarta a nő s alig tudta rá venni magát, hogy a kék szemekbe nézzen. Hibásnak érezte magát pedig az ég egy adta világon semmiről sem tehetett mégsem akart szűnni az az érzés.
- Mi történt az étteremben (Név)? Erwin fel s alá járkált előtte. Töviről hegyire elmesélte neki az éttermi történéseket a (h/c) hajú. A férfi száját egy vonalba préselte s szótlanul meredt maga elé jobb kezét ökölbe szorította, ami néha-néha megremegett a sötét kék szemek mintha csak villámokat szórtak volna. Őszintén szólva a frászt hozta a barátjára még sohasem látta ilyennek. Nem sokkal később egy nővér lépett ki a teremből.

- Hogy van a feleségem? Rohamozta meg rögtön a magas férfi a középkorú nőt. Szerencsére nem lett komolyabb baja a látása nem sérült, viszont sokáig kell pihentetnie a szemét. Magyarázta a nővér Hanji állapotát.

- Bemehetek hozzá? Erwin türelmetlenkedve topogott az ajtó előtt a saját szemével akart meggyőződni felesége épségéről.

- Természetesen amint kijött az orvos. Mosolygott a copfos hajú nő támogatóan.

- Rendben köszönöm. Biccentett a kék szemű férfi. Az ajtó nem sokkal később nyílt ki ismét s mint akit ágyúból lőttek volna ki úgy suhant be Erwin a kórterembe.

- Hogy érzed magadat drágám? Hanji kábultan ült az ágyon nyugtatót és érzésteleníthetőt kaphatott legalábbis (Név) a lassú mozgása és beszéde alapján arra következtetett.

- Már nem fáj annyira. Tapintotta meg a kötést a kontyos hajú nő.

****

Egy órával később a Smith család házában voltak mindannyian, Levi vigyázott a gyerekekre amíg Hanji haza nem tért a férjével és (Névvel). Armin arca felragyogott, amikor meglátta az ajtón belépő anyját még ott helyben le támadta s a tőle telhető legerősebb ölelésben részesítette az édesanyját.

- Ugye jól vagy most már? Kérdezte a kis szőkeség miközben az anyjához bújt az ágyon.

- Igen kicsim sokkal jobban vagyok. Mosolyodott el a barna szemű s megsimogatta a lágy szőke fürtöket. Eren és Mikasa is az ágyra telepedett kis barátjukkal együtt örülve csúsztak közelebb az ágyon Hanjihoz.

- Mindjárt jövök Hanji elmegyek a mosdóba. Állt fel az ágy széléről (Név).

- Persze csak nyugodtan addig elszórakoztatnak a srácok. Mosolygott gyengén a kis arcokra.

Miután végzett vissza indult a hálószobába a (h/c) hajú csakhogy hangos beszéd ütötte meg a fáradt nő fülét. Levi és Erwin a dolgozószobában diskuráltak már egy ideje, ami egyre erősebb hangvételű beszélgetéssé vált. A kíváncsi nő a résnyire nyitott ajtón keresztül figyelte a két férfit, akik igencsak heves vitába szálltak egymással.

- Levi ez így nem mehet tovább!

- De már nagyon közel járok. Védekezett az Ackerman.

- Pont ez az! Gondolj bele akár le is lőhették volna Hanjit vagy (Nevet) ! Csapott az asztalra Erwin. Ez már nem játék! Innentől kezdve nem ölhetsz meg vagy kínozhatsz meg senkit csak úgy a kedved szerint és a nyomozásodat is beszüntetem. Eddig sem volt törvényes, de ez túl messzire fajult. Muszáj lesz belátnod Levi!

- Nem fogom veszni hagyni az ügyet, ha már ilyen közel járok. Makacskodott a fekete hajú.

- Hát nem érted, hogy az életed a szeretteid élete a tét?! Emelte fel a hangját megint az idősebbik. Először megvertek aztán el akarták rabolni Erent most Hanji sérült meg és utána (Név) vagy Mikasa lehet a következő! Valóban ezt akarod, hogy valamelyiküknek baja essen?

A bond with you (Levi Ackerman X Reader Modern )Where stories live. Discover now