Part 4

141 13 2
                                    

"Jeg er Jack" sa han idet han reiste seg, "hei, jeg er Jenny" svarte jeg. "eh, jeg skal bare, eh, ja! jeg skal stelle Rita!" Løy jeg og løp av gårde. Jeg gjømte meg i boksen til Kolgrim. Han var kjekk! Jeg gikk ut og gikk en leie-tur med Kolgrim. Vi kom til en innsjø. Kolgrim elsker å bade! Jeg slapp han løs og han løp uti. Plutselig kom Olivia med Klaus. Hun slapp han løs og Klaus løp uti med Kolgrim. "hei" sa Olivia "hei" svarte jeg. Det ble en klein stillhet. Olivia brøyt den, "Du, noen hadde tullet med navneskiltet til Klaus! D hadde skrevet Klaustrofobi." sa hun. "Kolgrim var malt rosa" sa jeg og så på de to hingstene som nå gikk å gresset. "Vi må finne ut av hvem som gjør dette" sa Olivia. Vi lå og slappet av på gresset mens hestene gikk å tørket. Når de hadde tørket satte vi oss på og red til ridesenteret. Da vi kom fram hang Inger opp en lapp. Jeg steg av Kolgrim og gikk bort og leste "KONKURRANSE!!!!!!

Tema konkurranse for alle aldere! Sånn er konkurransen: Du skal kle ut deg og hesten din. Dere skal enten ri en sprangbane, Veddeløp eller dressur med kostymer på!!

Dato: 14.06. tid: 12:00." leste jeg høyt. "Det må vi delta i!" utbrøt Olivia, "ja!! vi må bare spørre mamma" sa jeg glad. Vi satte hestene i boksen og ringte mamma. "mamma? kan vi delta i en temakonkurranse?" spurte jeg smiskende. "Klart det! men jeg er ikke ansvarlig for forberedelsene" sa hun strengt. "ok! takk!" sa jeg glad. Hun la på og vi gjorde en gledesdans. Vi skrev oss på lista. Olivia skulle ha Stardust i Sprang, jeg skulle ta Kolgrim i veddeløp (selvfølgelig). Jeg så på klokka. "det er kveldsforing, skal vi hjelpe til?" spurte jeg. Olivia nikket og vi gikk inn og hjalp dem.

~~~~~~~~~~~~~

Jeg har helt hjerneteppe! Hva skal heg skrive om?!? Hvis Trude leser dette så hjelp meg! Les historiene hennes!!

3. Kongen på veddeløpsbanen (hest)Where stories live. Discover now