Κεφάλαιο 11

140 13 0
                                    

Ελπίδα

Το ξυπνητήρι με ξύπνησε το πρωί .Αφού το έκλεισα ετοιμάστηκα για το αεροδρόμιο. Φόρεσα ένα κόκκινο φόρεμα και ενα μαύρο σακάκι.

Κάλεσα ένα ταξί και σε μια ωρα βρισκόμουν στο αεροδρόμιο . Έκανα check in και πήγα στο μαγαζί με τα αρώματα. Αγόρασα το αγαπημένο μου άρωμα της Lancome .

Ξαφνικά εκεί που περπάτουσα ένιωσα ενα άγγιγμα και μετα τα πάντα τα έβλεπα θολά. Έχασα τις αισθήσεις μου ,το μονο που ήθελα να κλείσω τα μάτια μου και να κοιμηθώ .

Ξύπνησα και είδα ότι βρισκόμουν σε ενα άγνωστο δωμάτιο . Σηκώθηκα γρήγορα και πήγα να ανοίξω την πόρτα. Η πόρτα ήταν κλειστή όπως το περίμενα.

Ξαφνικά η πορτα άνοιξε και μπήκε μεσα ενας όμορφος ψηλός άνδρας με γαλάζια μάτια .

Μάξιμος: Ξύπνησες Ελπίδα

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Μάξιμος: Ξύπνησες Ελπίδα. Με λένε Μάξιμο και είμαι μυστικος πράκτορας .

Ελπίδα: Γιατί βρίσκομαι εδώ;

Μάξιμος: Επειδή κινδυνεύεις Ελπίδα. Ξέρω ότι θα πήγαινες στο γάμο της ξαδέρφη σου . Κάποιος έδωσε εντολή να σε  απαγάγουν ξανά. Ξέρω τα πάντα για σενα. Για την πρώτη σου απαγωγή, οσα έζησες και το αντάλλαγμα που πήραν απο την μητέρα σου να βοηθήσει στις παράνομες υιοθεσίες βρεφών και παιδιών .
Ξέρω και κάτι που δεν το γνωρίζεις. Έχεις μια δίδυμη αδελφή που μοιαζετε σαν δύο σταγόνες νερό. Ζει στην Νάξο με την αδερφή της μητέρας σου .Η αδερφή σου  δεν γνωρίζει τίποτα.

Ελπίδα: Λες ψέματα δεν εχω ιδεα για αυτά που λες . Ασε με να φύγω.Εχω να παω σε ενα γάμο. Δεν γίνεται να λείπω.

Μάξιμος: Ποιός σου είπε ότι δεν θα πας. Θα πάμε μαζί. Θα σου κάνω μια πρόταση, εύχομαι να την δεχτείς.
Θα παρατήσεις την επιχείρηση που έχεις και θα γίνεις μυστική πράκτορας. Μαζί θα καταφέρουμε να βρούμε τον απαγωγεα σου και όσους εμπλέκονται.  Δεν θέλεις να πληρώσουν για οσα σου έκαναν .

Ελπίδα: Θέλω να πληρώσουν για όλα όσα μου έκαναν. Δέχομαι να γινω  μυστική πράκτορας.

Μάξιμος: Ωραία, πάμε να σου γνωρίσω τον επικεφαλή μυστικό πράκτορα  . Τον λένε Πάτροκλο και είναι ο καλύτερος πράκτορας μας .

Loving the stormWhere stories live. Discover now