Юра

1.5K 69 24
                                    

Вратата започна да се отваря бавно и от там дойде... Това не е за вярване...Чичи. Тя е жива. Но не изглежда добре. След като ни видя тя имаше сили само за каже едно:

Чичи: БЯГАИ ТЕ! - след това припадна в ръцете на Клара. Тя я взе на гръб и бързо излязохме от колибата. Тръгнахме бързо към вратата. Тогава Джимин ни спря.
Той клекна, затвори очи и си пое въздух. След това се изправи и каза:

Джимин: След мен! Вратата се охранява!- ние тръгнахме да бягаме след него. Нямах и на  представа къде отиваме просто го следвах и се надявах всички за са добре. И разбира се то няма да съм аз, ако не се спъна при това и успях да си навехна глезена. Тогава Джимин спря и каза на другите:

Джимин: Вие продължете- тогава им показа една пътека и продължи- този път ще ви отведе до бялата къщата до езерото. Там нямат право да ни преследват.- те кимнаха- И хора пазете се!- тогава те започнаха да бягат, бяха по-бързи и от светлината, е поне на мен ми изглеждаха така. А що се отнася за Джимин, той дойде до мен и ме взе на ръце казвайки ми- Лара, страх ли те е?

Лара: Толково колкото да не ни изядат вълци или вампири.- той се засмя леко.

Джимин: Нали знаеш, че няма да дам на никои да те изяде... Пък и ако те е страх много си затвори очите и аз ще ти кажа кога да ги отвориш.

Лара: Джимин...не съм бъзла, а само спъната.- и пак се засмя. Той тръгна да бяга също толкова бърза имах чувството, че ще стигнем за секунди.

Тогава той спря. Огледа се внимателна и тръгна в друга посока. Но защо? А другите отидоха в нея? А те дали са добре?

*Гледна точка на Джимин *

Докато бягах усетих, че пред нас има нещо и спрях веднага. Огледах се и успях да видя Лий и още от подчинените на Зике. Тогава тръгнах в друга посока, но за краткото ми спиране и те са успели да ни надушат. Бягах докато не попаднах в задънена улица. Отпред имаше много голяма и стръмна планина. По принцип не би имало проблем да се кача, но с Лара на ръце ще сме твърде бавни и ще ни хванат. Тогава я оставих на по-голям камък да седне и 'и казах:

Джимин: Щом кажа името Юра ще се скриеш независимо какво става и няма за поглеждаш! Чули!?- и тя кимна. Досега тя никога не ме е предавала като съм тук. Дано и сега да не го направи. Ох, хайде Джимин трябва да спасиш брат си по душа ( Джин ) и да измъкнеш момичето в което си влюбен. Независимо дали Юра ще дойде.

 Compatible/Съвместими Where stories live. Discover now