13: "Arkadaşım."

2.5K 305 384
                                    

Kim seokjin

Yanı başında yatan taehyung sayesinde, uyuyamamış sadece onu izlemişti. Uyurken nefes alışverişleri o kadar güzeldi ki sadece bunu bile izleyebilirdi. Mavi saçları yastığa düşmüş, elini yastığa koyup üstüne yattığı için yanakları şişmişti.

Dudakları büzüşmüş, daha ne kadar güzel olabilirse o kadar güzeldi taehyung. Birden taehyung'un sayıklamalarını duyan seokjin, kabus gördüğünü anlamıştı. "Yapma... Dokunma... Benim suçum değil..." Bu sesler nefesini kesmişti onun.

Ölmek, seni böyle çaresiz görmekmiş.

Seokjin hemen taehyung'u kolları arasına aldı. Gözyaşlarına engel olamıyordu. Onu böyle görmek canını çok yakmıştı. Böyle güzel birinin, böyle olmasına dayanamıyordu. Sevdiği çocuğun üzgün olmasına tahammülü yoktu.

"Geçti, geçti burdayım." Dedikten sonra saçlarını okşadı. Birkaç dakika sonra düzelen taehyung'u yatağa geri yatırdı. Artık nasıl yorgunsa uyanmamıştı. Gülümseyip yavaşça kalktı yanından. Sıcacık bir öpücük bıraktı alnına.

Kim taehyung

Yavaşça yatakta dönmüş, uyanmıştı. Seokjin'in gittiğini anlayınca doğruldu yerinden. Banyoya girip duş alacaktı. Canı yansada kremle kalamazdı. İşlerini halledip, üstünü giyinip, aşağıya indi. Seokjin ile kahvaltı yapmak istiyordu. Onu daha iyi tanımak ve arkadaş olmak.

Çünkü, yangın yerine dönen kalbime imkansız havada kar tanesi gibi düştün seokjin.

Hevesle aşağı indiğinde, mutfakta hazır kahvaltı masasını görünce şaşırdı. Biraz daha yaklaşınca mor bir kağıtta siyah kalemle yazılmış bir yazıya çarptı gözü.

Günaydın :) Çizim dersim vardı. Erken çıkmak zorunda kaldım ama bir dahakine telafi edeceğim. Ağrıların için ilaç koydum masaya. Karnını doyur ve iç. Afiyet olsun. :)

Bu kadar düşünceli olmasına anlam veremiyordu. Nasıl bir insanın dış görünüşü kadar içi de böylesine güzel olabilirdi? Gülümseyerek cebinden cüzdanını çıkardı, kırışmamasına özen göstererek koydu içine. Çünkü hayatında ilk defa birinden böyle bir şey almıştı ve biri ona böyle güzel davranıyordu.

Seokjin farklıydı...

Kahvaltı ettikten sonra seokjin'in ona verdiği odaya geçip oturdu. Bugün dersi yoktu ve sadece dinlenmek istiyordu. Aklına onun resimlerini çizen hesap geldi. Belki onunla biraz sohbet edebilirdi. En azından seokjin gelene kadar.

Kimtaehyung: Merhaba. :)

Vante: Ah merhaba nasılsın?

Kimtaehyung: İyiyim. Belki sohbet ederiz diye düşünmüştüm.

Vante: Ah öleceğim değil mi? Ondan böylesin.

Taehyung ekrana baktı bir süre. Gerçekten ona yazdığı için mi bu kadar heyecanlanmıştı?

Kimtaehyung: Ah hayır içimden geldi. Çizdiklerini hala unutamıyorum, harikalar.

Vante: Kesin öleceğim. Bana iltifat ediyorsun ve benimle konuşuyorsun bu imkansızdı.

Kimtaehyung: Ne zamandan beri takip ediyorsun veya çiziyorsun?

Vante: Bir yıldır takip ediyorum ve çiziyorum.

Kimtaehyung: Yanlış anlamazsan sebebini sorabilir miyim?

Vante: Aslında nasıl karşılarsın bilmiyorum ama ben sana aşığım ve seni özel buluyorum. Benim için eşsizsin, seni çizmekten zevk alıyorum.

Flechazo ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin