{ hoofdstuk 1 }

25 0 0
                                    

{ pov Eline }

Ik zit op me kamer samen met Melissa mijn vriendin en gaan vandaag naar het karaokebar. Ik zie er wel heel erg tegen op, omdat ik er nog nooit ben geweest. 'Melissa, denk je dat er veel mensen komen.' zeg ik in paniek en kijk haar aan. 'Eline, stress nou niet zo en maak je klaar voor vanavond. Ik zucht diep en denk er niet over na en trek zo een leuk jurkje uit me kast. Ik kijk naar het jurkje en Melissa knikt positief. 'Ja die moet je aan doen die rode jurk. Ik doe hem aan en me vriendin knikt enthousiast. Ik doe me make-up niet te veel natuurlijk want daar hou ik niet van en doe dan me schoenen aan. 'Zijn we klaar!' 'Ja even me portemonnee pakken.' Ik pak alles wat ik nodig heb en stop het in me tasje die ik altijd mee neem als ik uit ga.

~

We komen aan in de stad en lopen een kroegje binnen. 'Zullen we hier eerst wat gaan drinken?' Vraagt Melissa. Ik kijk op de kaart als we een plekje hebben gevonden en kies voor een cocktail. 'Wat kan het zijn dames' vroeg een aardig meisje tegen me die bij het kroegje werkt. 'Doe mij maar een long Island.' En melissa gaf ook iets op. Na tien minuten gezellig te hebben gekletst. 'Welk nummer ga je zingen straks?' vroeg Melissa aan mij. 'Even denken sign of the times van Harry Styles.' 'Leuk Eline! Moet je zeker doen die nummer kan je zo goed.' 'Wist je dat Harry Styles hier in Groningen is!' zei ze dol blij.' 'Nee, maar nu wel' zeg ik lachend en kijk haar aan met een glimlach. 'Hoop dat we hem dan tegen komen, want dan kan ik aan hem zijn handtekeningen vragen.' Ik drink me drinken op en als het op is dan betalen we onze drankjes apart en lopen naar de karaoke bar. Eenmaal daar aan gekomen zien we al dat het open is. 'Lets go!' zeggen we vrolijk en lopen naar binnen. 'Ik haal even gouw een schotje op!' Gil ik boven de muziek uit. 'Doe mij maar een dropshot!' Ik loop naar de bar en bestel 2 dropshot en loop terug naar me vriendin. 'Kom laten we alles is liefde zingen van Bløf!' ' ja is goed!' We lopen naar de bar toe en vragen aan de man het liedje aan gelukkig is het nog niet druk dus we lopen naar het podium en zingen het liedje.

Als we klaar zijn hoor ik iedereen klappen en joelen. We lopen het podium af en 2 andere meisjes gaan nu zingen. Ik zucht diep en kijk hun aan. 'Ze kunnen echt goed zingen.' 'Ja maar jij kan veel beter sign of the times.' 'Nee hoor' zeg ik en we beginnen te lachen. We zien een groepje jongens en meisjes naar binnen komen. 'Eline ga nu sign of the times zingen.' 'Straks eerst even a thousend times en een shotje!' Ik bestel het shotje en geef me liedje op. Ik zie een jongen van die groepje ook bij de bar staan en een shotje bestellen. Ik sla me shotje achter over en zie die jongen mij aan kijken maar ik draai me om naar Melissa om het shotje te geven. Ik hoor de noten van a thousend times en loop naar het podium toe om te zingen. Ik zie die Jong weer omdraaien maar ik kan niet goed zien hoe die er uit ziet omdat hij een muts op heeft. Ik begin te zingen en zien hem mij steeds aan kijken en dat maakt me nerveus.

Ik stop met het zingen van het liedje en kijk me vriendin aan en die stond me met open mond aan te kijken. Als ik van het podium afloop zie ik die jongen het podium op lopen en zingt hij een liedje van queen

Ik kijk mijn vriendin aan en zij zit met een grijns te kijken. 'Melissa wie is hij?' 'Kom je zelf achter!' Gilt ze en ze grijnst weer breed. Ik loop naar de bar toe en vraag om een dropshot. Ik loop na dat ik de drop shot op heb terug naar me vriendin en zie dat ze nu ook naar de bar loopt. Ik hoor haar fluisteren naar de bar en dan loopt ze naar die jongen toe. Oké, denk ik bij mezelf en loop ook maar naar hun toen. Ik kijk me vriendin aan en ze lacht een beetje. 'I am right!' zij ze tegen hem en toen keek ze naar mij. 'Wat is er aan de hand' vraag ik en zie die jongen me verward aan kijken. 'Please speak english' 'who are you do I know you.' 'your friend asked to me, to sing sign of the times togheter' ik keek Melissa aan en ze glimlachte breed, ik keek haar met een dodelijke blik aan en zij wijs naar het podium toe. 'Ga maar jullie liedje komt .' Ik hoor de noten van sign of the times afspelen en loop samen met die jongen naar het podium.'

Oehhh zou ze hem herkennen?

sing for me ft  Harry StylesWhere stories live. Discover now