{ Hoofdstuk 3 }

15 1 0
                                    

{ POV Eline }

Ik open me ogen en denk weer aan wat er vannacht is gebeurt. Ik zucht diep en duw met me handen in me deken uit frustratie. Arggg waarom moet dat mij nou weer overkomen! Ik ga weer in iemand relatie bemoeien, eigenlijk deed ik dat ook weer niet. Ik zucht nogmaals en twijfelde geen seconde en pak me gitaar er bij en begon een liedje te spelen op me gitaar. Falling van Harry styles.

Net als ik het liedje heb afgespeeld gaat me telefoon en pak hem geïrriteerd en kijk er chagrijnig op. Tot me verbazing is het Melissa.
~
Mellisa : Heyy Eline je moet nu op het nieuws kijken! Ps Harry broke up with Kendall.
~
Wat denk ik bij mezelf en open internet en zoek Harry Styles op. Ik schrik wat ik lees.

~
Harry broke up with Kendall Janer end how! The arguing a lot and Harry pusht here and run away from here! What happend. It's looks like he was drunk and he set on tweeter a tweet!

Harry-Styles: don't make a wrong mistake choice someone who really care about you.

What does he mean? Is he going with someone els? Or what's going on! We will try to figure it out.

Leaked on: 00:50 5-7-2019
~
Zonder er bij na te denken pak ik me telefoon en bel Harry op. Na 2 keer overgaan neemt hij op en hoor zijn adembenemende stem. 'Heyy, with Harry.' 'Heyy with Eline, are you okey?' 'Oow,you read it she was suposed to hurt me. She slept me in my face and pushed me to the walls because I told here I broke up and she told no you don't do that. So yeah I pushed here outside.' 'Harry, I here your not okey because I didn't ask what happend I just ask of your okey.' 'I am not okey.' 'Where are you!' zei ik toen ik merkte dat hij mij echt niet begreep en merkte dat hij er door heen zat en dronken was. '...... café' 'wait there i will come over and you will come with me this is not okey, don't drink more!' Ik zuchtte en hing op om gouw me kleding aan te doen en me te verzorgen. Als ik klaar ben pak ik me auto sleutels en stap de deur uit. Ik zuchtte diep en loop naar mijn auto.

Eenmaal daar aangekomen zie ik het café voor me neus ik loop naar binnen en zie Harry met een meisje praten en als ik goed kijk zie ik dat dat meisje wel heel bekend over komt. Ik loop er na toe en begroet haar maar ik schrik als ik nu duidelijker zie wie het is. 'Wil je alsjeblieft vertrekken.' Zeg ik lief maar doordringend tegen haar, ze heet Isa alleen ze is echt een slet van Groningen ze probeert alle jongens in bed te krijgen en later ze op straat dumpen. Mooi niet dat Harry een van haar slachtoffers word. Ik zie haar zuchten en loopt dan chagrijnig weg.'why did you do that she left what you said to here!' zei Harry boos en ik keek hem aan. 'I was helping you! Others you will be a victim from here she what you only in here bed for one day! And than she will dump you on the street!' Ik zucht en voelde een traan in me ogen. 'I still care about you Harry!' terwijl ik dat zij draaide ik me om en liep naar buiten. Als ik buiten ben zucht ik diep en wou bijna gillen. Waarom doet hij nu zo stom! Ja hij kan alle meisjes krijgen maar haar Isa! De hoer van Groningen! Jesus dat kan hij niet maken! Daar is hij toch te slim voor? Of zit ik verkeerd. 'Eline, I am sorry I didn't now.' 'I really was thinking you where smarter than this!' 'You broke up with Kendall, don't hurt yourself. Let yourself on number one and don't overload on one fucking pain!'zeg ik boos tegen hem en zie hem mij aan kijken. 'Wow a girl takes me a lessions and try not to get me in here bed thats happend not to much!' ik zei hem grijzend en ik merk dat ik nog kwader werd door zijn dronken irritante gedrag? 'Styles your going with me before you make a dumb mistake!' ik nam hem aan zijn arm en zette hem plechtig naast mij bij de bijrijder kant. Als ik in de auto zit rij ik weg en zucht diep als ik de snel weg op rij naar de buitenstad waar ik woon. Als ik bij me huis parkeer nog geen 10 minuten later stappen we beiden uit en pak ik me huissleutels alvast. 'Eline why are we going to your house!' 'Because you going to take a shower and going to sleep! Your fucking drunk harry!' Ik zucht en loop de gang in en doe me jas uit en hang hem op. Ik zie Harry het zelfde doen en loopt dan achter me aan. Ik liep naar boven en pakte een handdoek en een Joggings broek die van mij is maar hij is veelte groot en geef die aan Harry. Ik wijs hem de bad kamer en leg hem uit hoe de douch werkt omdat ik zoon ingewikkeld douch wou. 'Eline go to shower with me please.' vroeg hij maar ik keek hem aan en draaide me om en verliet de badkamer. Nog geen 3 minuten later hoor ik het water stromen. Ik zuchtte diep en dacht aan alles en besluit om Melissa maar even een bericht te sturen.

~
Eline: Heyy Melis, update Harry is in me huis nadat ik hem van Isa heb moet laten redden die slet Isa en hij is nu in me huis. Hij is stom dronken en heb ook ruzie met Harry gehad, omdat hij het niet begreep waarom ik haar weg heb gestuurd. Ik bedoelde het alleen maar goed. Zucht voelt zich geïrriteerd

~
Toen ik het Berichtje had verstuurt hoorde ik de badkamer deur open en dicht gaan en besloot ik maar om naar boven te gaan.'Harry are you Done?' 'Yes I am done.' ik zie Harry naar me toe komen lopen en zie dat hij gewoon heel moe is en wel helderder is dan net. 'Eline can I go to sleep?' vroeg Harry zacht en het liet me gewoon smelten. 'Of course Harry.' Ik liet Harry mijn slaap kamer zien en liet hem in mijn bed liggen. 'Go to sleep, as there is anything I am down stairs.' 'Eline? Thank you for everything.' 'No problem.' ik liep naar de deur na ik dat gezegd heb. Ik liep naar beneden en zette de tv aan. Maar na een half uur tv kijken viel ik zelf ook in slaap.

Oeehhh. Hoe zou Harry reageren als hij wakker word?

sing for me ft  Harry Stylesحيث تعيش القصص. اكتشف الآن