13. kapitola-Pes a výlet na Maledivy

118 4 3
                                    

Nevěřila jsem vlastním očím. V mém pokoji byl malý husky. Pes. Otočila jsem se na rodiče. Ti kívli a ten pejsek se ke mně rozběhl, ale těsně před tím než ke mně přiběhl, zakopl a ke mně se jen dokutálel. Zasmála jsem se a pejska jsem vzala do náruče a dala mu pusu na hlavičku.

,,Lossie, to je dárek pro tebe. Našli ho na ulici a dali ho do útulku a my jsme ho vzali. Jura nám prozradil, že bys pejska chtěla a myslel jsem si, že by se ti husky mohl líbit." Řekl najednou táta, který byl rozzářenej jako nikdy předtím.

,, Děkuju, moc a moc se mi líbí! Ale s Jurou si to ještě vyřídím." Zasmála jsem se a rodiče se ke mně sklonili a obejmuli jsme se. Huskymu jsem dala jméno Felix. Od té doby jsme takový kamarádi, že to svět neviděl. Pořád si s ním hraju, chodím s ním ven a cvičím ho. Je dost učenlivý, už umí základní povely, jako ,,sednout",
,,lehnout", ,,k noze" a ,,ke mně".

Jezdím s ním za prarodičema a tam si Felix hraje i s Alexem. Jáchym ho má taky moc rád a Terka s Klárkou jsou úplně vedle. Občas ho necháváme u prarodičů, protože já nejsem často doma a rodiče taky ne. Ty snad ještě míň než já. Takže je s Alexem i častěji než se mnou, ale když mě potká, začne po mně skákat a oblizovat mě.

Dnes jedu na dovolenou. Na Maledivy.
Moc se těším! Odjíždíme už dnes. Felix zůstane u prarodičů. Bude se mi po něm ty 3 týdny moc stýskat.
Je 1 hodina ráno a my jedeme poprvé taxíkem na letiště do Prahy. Za 2 hodiny nám jede letadlo.

Dojeli jsme na letiště, napochodovali jsem tam a dostavili se na terminál 3, odkud nám jelo letadlo. Po dlouhé cestě jsme přestoupili v Maskatu ve státě Omán a odtamaď nám jelo další letadlo na Maledivy, přesněji na ostrov Vaadhoo.

Právě se procházím po pláži a hledám mušle. Jelikož ještě nejsou úplné prázdniny, tak tu sice je pár lidí na dovolené, ale většina je tady místních.
Za celou hodinu hledání mušlí mám asi 26 mušlí, což není moc. Poznámka pro příště. Na Maledivách se mušle moc nevyskytujou. Nevadí. To se přežije.

Potom mě rodiče zavolali na večeři, ale po ní jsme nešli spát. Zaprvé jsme s tátou všechno natáčeli a tak to nesmí chybět ani teď, a zadruhé se jdeme projít po městě. Nevím, jestli to dává smysl, ale prostě se jdeme projít po městě a při té příležitosti budeme s tátou všechno natáčet do našich vlogů.

Moc jsem si celé tři týdny užila, ale dnes už jedeme zase domů. Zase jsme museli podniknout tu neskutečně dlouhou cestu zase zpátky nejen do České republiky, ale i do Říčan.
Snad celou cestu jsem editovala jak svůj,tak i tátův vlog z Malediv a docela jsem se u toho zabavila.

Koneckonců jsem neměla co dělat a tak jsem aspoň udělala důležitou věc.
Právě jsme přijeli do bytu a první věc, co jsem udělala byla to, že jsem se vysprchovala a potom zbytek dne jsem nic nedělala. Tak maximálně jsem jedla a koukala na telku.
Ale i tak to byl nejlepší zážitek mého života hned po tom, co si mě Tary a Stáňa adoptovali. Na to nikdy nezapomenu.

Můj Táta YouTuberWhere stories live. Discover now