Priateľstvo nadovšetko

3 1 0
                                    


Dnes popoludní po dočítaní knihy sme si s Nikolasom dohodli kino. Mali sme ísť na nových Avengerov. Aby som sa v buse nenudil, tak som si do batohu zobral aj knihu. Musím byť veľmi opatrný, aby mi ju žiaden mág neukradol.

Všetko išlo po masle, ibaže som nevedel, že tam príde Adam a aj Carmen presne na ten istý film, ako sme išli Ja a Nikolas. Musím ísť na záchod, povedal som Nikolasovi, ale film sa už začal a on ma vôbec nepočúval. Rýchlo som utiekol, aby ma Adam nevidel. Nevidel ma, no, myslel som si, bol som si istý, že si ma vôbec nemôže všimnúť, ale mýlil som sa. 

Chytil si ma záchodoch a len sa mi vyhrážal. ,,Všade, kde ta len vidím, tak ma hneváš. Najviac si prajem, aby si sa nikdy nenarodil. Aj tak by si nikomu nechýbal. A hlavne nie Carmen,, .

Dotklo sa ma to, mal som nervy ako nikdy predtým! Vybral som rýchlo knihu a poslal som ho, kade ľahšie, začal som toho ľutovať a chcel som ho vrátiť späť, ale nevedel som ako. Ako som listoval, tak sa sami otvorili dvere a stála tam osoba s maskou a kapucňou. Tiež to bol mág, ktorý chcel tú knihu, začali sme bojovať, ešte dobre, že som vedel nejaké obranné kúzla. Ale urobil som chybu, pošmykol som sa on tu knihu zobral. Ale počul som, kade uteká, tak som sa rýchlo premiestnil a bojovali sme ďalej, pokiaľ som tú knihu späť nedostal. Knihu som rýchlo premiestnil domov bez nejakej stopy. Keď už kniha bola fuč, tak aj ten mág. Nevedel som ho identifikovať iba viem, že som ho kúzlom poškriabal pri obočí.

KKeď som sa vrátil, tak Carmen už v sále nebola. Film už končil a Nikolas sa mi zdal podozrivý, pretože mal čudnú jazvu pri obočí, opýtal som sa ho, že odkedy to má. Na to mi rýchlo odpovedal, Nepamätáš si, ako sme išli na bicykli minulý týždeň a, ako sme spadli obaja?

To vo mňa prebudilo podozrenie, že možno ten mág bol on, ale nechcelo sa mi to veriť. Však nemal ani kapucňu a, ani žiadny batoh. Bol iba v krátkom tričku a kraťasoch. Začali sme sa na seba čudne pozerať a určite sebe aj on niečo v hlave vravel. Nechcel som, aby to nejako zle dopadlo, tak som na to rýchlo povedal ,,Ale však hej, celkom som na to zabudol,,

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 07, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Mág na strednejWhere stories live. Discover now