A/N Elektricitetsstoornis

942 75 16
                                    

Hey allemaal, hier even een A/N

Zoals sommigen onder jullie wel weten, woon ik in België, niet in Nederland. Hier is er dus een probleem met een elektriciteitscentrale, wat weet ik ook niet precies. Door dit probleem bestaat de kans dat er in België een groot elektriciteitstekort zal komen in de winter. De regering heeft daarom een lijst opgesteld met de gemeentes die afgekoppeld zullen worden van elektriciteit als er een tekort komt. En je raadt het al, ik woon in een van die gemeentes. Er zal in onze gemeente dus misschien geen stroom zijn in de winter. En geen elektriciteit betekent geen internet en geen WiFi. De kans bestaat dus dat ik in de winter de kans niet heb om op wattpad te komen en te updaten.

Degene die net als ik in België wonen, zullen misschien hetzelfde probleem hebben.

We weten niet precies wanneer we geen stroom meer zullen hebben, waarschijnlijk is dat zodra het echt koud gaat worden. Ik zeg het nu al maar, zodat jullie niet verbaasd zijn als ik ineens een hele tijd niet meer online ben.

Laten we hopen dat er helemaal geen stroomtekort komt, dan heb ik ook geen gedoe. Maar ja, de kans is best groot dat het wel gebeurt. Ik ga het nog moeilijk krijgen deze winter. Geen wattpad, geen computer, geen televisie, geen internet, geen WiFi, geen verwarming, geen oven,...
Godzijdank heb ik op scouts geleerd hoe je op een vuurtje moet koken, misschien gaan we dat nog nodig hebben...

X Lynn

De Vierde KwartskwellingNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ