Bölüm 2 - Gerçekler Ortaya Çıkıyor!

222 9 6
                                    

Sevgili Okurlarım Medyadaki Harley Quinn bu bölümde Yardımcı karakterlerden biri.




Evet bu kamera kayıtları gerçekten önemliydi ilk olarak yukardan Alfred'i çağırdım oda bunlar izleyince şaşırdı ve mutlu oldu. Bilgileri flaş belleğime attım güvenlik için ( silinirse bende bu dünyadan silindim ). Akşama kadar beklemekten çok sıkıcı özellikle şu koca malikanede, dışarı çıkma isteğim artı ve Alfred'e diyip Gotham tekrar dolaşmaya başlamıştım. İlk olarak  Anotolia ile her zaman gittiğim AVM ye gitmiştim (Harley yüzünden kafası koptu) şizofreni hastalığım etkisi azalmıştı ama alışveris yaparken hala Anotolia yı görüyordum (gerçi iyi de bana tavsiye verip duruyor) kendimi kıyafet almaya karar vermiştim kıyafet reyonunda gezerken güzel birşey bulmuştum o sırada Anotolia'da güzel diye kafası ile onayladı bende onu aldım (şuan Bruce Wayne ile zengimdim :D ). Biraz daha dolaşınca müzik reyonu'nun önünde durdum yılbaşı gecesi Bruce için aldığım özel kasetleri gördüm dinlemişmiydi çok merak ediyordum bir kaç müzik daha aldım ve çıktım. Yolda yavaşça giderken yanıma siyah bir Wolsvagen yanaştı ve beni içeri aldılar yardım istiyecek fırsatım bile olmamıştı. Araba ilerlerken kim olduğunu sordum ve hiç beklemediğim bir ses yükselmişti:

-Beni tanıdınmı Chill !

Bu ses Harley'in evet Harleyin sesiydi Joker öldükten sonra intikam istiyordu muhtemelen.

-Tanıdım Harley benden ne istiyorsun ?

-Önemsiz bişey Chill. Sadece intikam !!!

Dediğine deli oldum o benim en yakın arkadaşımın kafasını kesti en az bende onun kadar intikam istiyordum onun kellesini almak istiyordum !

-Ne intikamı Harley ? 

-Puding'imin intikamı tabi !

-Onu ben öldürmedim harley.

-Evet ama senin sevgilin öldürdü.

-Neden beni kaçırdın ?

-Basit. Tabiki Batman'i öldürmek için !

Çok kolay düşünmüştü ama onu öldürmek kolay olsaydı o gece joker ve saten öldürüdü. Bu kız Joker ölünce tamamen delirmişti ama birşey demek istemiyordum adamları vardı ve benden güçlüydü yine dayak yimek istememiştim ama konuşma duygum üstün gelmişti.

-Onu öldürmek kolay olsaydı Harley, Joker o gece ölmek yerine öldürürdü !

Harley bu sözüme delirdi ve beyzbol sopasını kafama geçirdi o an feleğim şaşmıştı sonra saçımdan tutup yere fırlattı ve kızgınlıkla.

-Seni kaltak ! Puding'imi kafasını patlattı duvara vurdu ! Acı bir intikam alıcam şuracıkta seni öldürürdüm ama bana lazımsın.

Bu sözlerinden sonra kafama beyzbol sopasını geçirdi ve bayıldım.


                                                                               Bruce

Şirketten çıkmak üzereydim Amber'in Chill'in kızı olduğuna dair bir kanıt bulamamıştım. Onun Joe Chill'in kızı olmadığına kanaat getirmeye başlamıştım. Şirketten çıkınca malikaneye gittim evde Amber yoktu Alfred'e sormuştum oda AVM ye gittiğini söyledi ve bana bir flaş uzattı.

-Efendi Bruce bunu bayan Davis size vericekti.

-Bu ne Alfred ? 

GOTHAM IINơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ