3

999 69 14
                                    

Vanja: Gde li je? "Ne znam zasto sam uznemirena? " Nema obicaj da kasni. Zaljubila sam se u Rafaela! Radi kao obezbeđenje za mene vec nedeju. On je uvek hladan prema meni. Pitam se da li je takav sa svima? Naterala sam da ga da nosi odelo savrsen je u njemu... Napokon stigao je uzdahnula sam.

Rafal: Vanja je, staklenoj basti "cita knjigu

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Rafal: Vanja je, staklenoj basti "cita knjigu." Vanja je nosila je usku crnu haljinu sa dubokim izrezom.
Promenila je ponasanje nije vise drcna. "Vetar joj dira njenu dugu kosu." Cao, kasnim pridjem joj i poljubim je u obraz.-Nisam primetila kaze". Jesi li za kafu pita? -Nisam kazem ljuto. Cemu takav ton pita? Vanja nemoj, da se igras samnom sve znam! Pricao sam juce sa Anom. - Sta znas pita? Igras se sutnuces me brzo kada ti dosadi ovo! - Verujes Ani pita? Da kazem pocinjem da vicem! Vracam joj kljuc od auta. Bilo je lepo raditi za tebe kazem... Oci su joj pune suza nakon mojih reci. Ustala je sa stolice i strasno me poljubila! - Sada idi, ako imas srca kaze dok joj se suze slivaju niz lice. Nezno joj brisem suze. Nisam hteo da te rastuzim, izvini zao mi je kazem tiho. Svidjas mi od kada se te video poljubim je. Hocu te samo za sebe kazem nakon poljupca. Nasmejala se na moje reci to vazi i za tebe kaze. Sada hocu kafu Pogleda me samo kafu i namigne da li si siguran da samo zelis kafu pita seksi glasom!? Otisla je po kafu ne poznajem takvu. Ok igra cu tvoju igru i nasmejem se.
Ana se smeje ha ha ha ha zao mi ja Vanjice, sigurno je dao otkaz posle mojih reci! Moracu da je utesim ha ha idem do nje uzivacu u njenoj patnji. Uvek je sve imala lepse i bolje Rafaela joj necu prepustiti. Bio je jako ljut kada sam rekla da se Vanja igra a nije svestan da se igram ja sa njim a ne ona!

Ljubav I Novac 🔚Donde viven las historias. Descúbrelo ahora