Capitolul 9

7.8K 469 25
                                    

Ava

Era să mă sărut cu el! Un milionar care are toată lumea la picioare! Știa că o să vină acele femei ca să îi satisfacă nevoile carnale, și totuși, a dat să mă sărute pe mine. Explicația mea era că aveam un moment de slăbiciune și nimic mai mult. Iar el nu știu ce a avut în cap, probabil asta a fost tactica lui de agățat. Cuvinte dulci și apropieri promițătoare ca mai apoi să atace ca un animal de pradă. Nu mă simțeam bine să știu că farmecul lui are efect și asupra mea, dar era inevitabil. Dormisem în patul lui, în camera lui, în brațele lui.

Al naibii soartă!

Un coșmar m-a adus în brațele lui, iar de acolo totul a deviat. M-am simțit mai în siguranță ca niciodată, și în același timp dispăruse sentimentul de singurătate, măcar pentru câteva ore. Iar cât ai pocni din degete, totul a revenit la normal. El cu ale lui, eu cu ale mele. Cred ca și ieșirile la cină au fost de vină, și apropo de ele, trebuie să înceteze. Prefer să rămânem la stadiul de necunoscuți și să ne prefacem că nu existăm unul în preajma celuilalt.
Pare ușor, o să mă descurc. Da, o să mă descurc!

Am aruncat pensulele spălate într-un coș din rafie pe care l-am dus pe balcon pentru a se usca. Mi-am făcut puțină curățenie în sufragerie fiindcă erau peste tot acuarele, culori, pensule și tot felul. Un dezastru mai pe scurt. Iar eu aveam nevoie să mă descarc. Când am vrut să pun și pânza la aer, soneria de la ușă a făcut gălăgie în liniștitul apartament. Inima a început să îmi bată cu putere, stând câteva clipe în același loc. Nu aveam un vizor la ușă, deși ar fi fost de ajutor acum. Era doar Ivy din fericire. Am expirat ușurată.

— Mă mai ții mult în fața ușii?

Îi fac loc pe lângă mine ca mai apoi să o văd direct întinsă pe canapea. Se mișcă repede!

— Ryan are treabă cu Damian, așa că am venit aici.

Deja doar când îi auzeam numele îmi simțeam pulsul cum crește. Nu știu ce este cu mine, dar încep să îmi pierd răbdarea cu propria persoană. Sunt nebună!

— Afaceri?

Am întrebat puțin curioasă.

— Îhm, a aprobat mergând spre bucătărie. Damian are o firmă de construcții întinsă aproape în toate continentele, așa că Ryan îl ajută cu designul lor.

Am luat pânza și am dus-o pe balcon în timp ce Ivy îmi dădea mai multe detalii. Știam că este deținătorul a mai multor afaceri pe domenii diferite. Asta știam din ce a mai spus George, în rest nu m-am interesat. Sunt mai mult decât sigură că dacă aș da un search pe Google, aș găsi și istoria străbunicilor lui. Și nu spun că este ușor, îl văd cât are de muncă și cât își bate capul, doar stătea ore în șir închis cu mine într-un birou. În cele două săptămâni în care am ieșit la cină, nu am vorbit despre el și ce face, și nici despre mine și viața mea.

— Pare mult de lucru, am bombănit cu capul în nori.

— Nătărăul stă mult cu capul în acte, dar nu îți fă griji, are destule femei care să îl ajute să uite de stres, mi-a făcut cu ochiul, întorcându-se spre frigider.

M-am uitat urât la Ivy deși nu mă vedea, îmi era îndeajuns ce am văzut, nu îmi trebuiau mai multe detalii despre viața lui de aventurier. Cu atât mai mult ajungeam să mă enervez, pe mine categoric, căci dacă nu îi dădeam drum liber, atunci nici nu aș mai fi trecut prin acea situație stânjenitoare.

— Ai terminat ambele cursuri?

Stătea cu capul ascuns în oală așa cum face deseori când vine la mine.

Diferențele ne atragUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum