Part 11

1.2K 65 1
                                    

Не си се усетила кога си заспала в прегръдките на Джимин. Той леко е легнал и ви е завил и се спали така. Когато се събуди усети лека болка на едната си ръка. Погледна, за да разбереш какво е и видяното те изненада. Имаше нещо като пентаграм. Пробва да го изтриеш, но безуспешно. Беше като лека татуировка, не много видима, но беше там. Явно с движенията си събудила Джимин и той те погледна странно. Чак сега осъзнаваше, че си върху него. Бързо се избута и падна на земята.
Т/И-Джимин! Какво правиш тук?
Джимин-Снощи реших да остана с теб ,за да съм сигурен че си добре, и ти заспа в мен. Не исках да те будя и затова те оставих така
Т/И-Добре,.......и нищо повече...?-попита озадачено.
Джимин-И нищо повече, да-потвърди той. Ти не се сдържа.
Т/И-А тогава какво е това!?-показа му ръката си. Без да чака много Джимин те попита:
Джимин-Аммм....кое точно?-имаше объркано изражение. Погледна и видя, че там нямаше нищо. *Какво!? Та то току що беше там!* Чудеше се как така е изчезнало, или просто си си въобразила.
Т/И-Оу, съжалявам. Просто като съм сънена не виждам добре. Сторило ми се е😅-Джимин те изгледа с въпросителен поглед, а след това те покани на закуска. Той я направи. Бяха просто яйца на очи, но бяха наистина много вкусни. След това ти го изпрати и се качи в стаята си да учиш. Добре, че днес не си в университета.....

Гл.точка Джимин

След като Т/И заспа реших да задействам планът си. Не исках да чакам повече и това беше перфектната възможност за първата стъпка. Тъй като никой не трябваше да я наранява и поставих защитен пентагон. Всеки път, когато нещо лошо е на път да ѝ се случи той ще я пази. Не мога да рискувам да я загубя. Отне ми много време да я намеря и нямам намеренията да я давам на друг. Тя е само и единствено моя.

На сутринта усетих как нещо върху мен се мърдаше, и то доста. Надигнах са да видя какво е и видях как Т/И се върти и правеше нещо, което не ми беше ясно. Явно ме забеляза и се стресна. Пита ме какво се е случило вчера и аз и обясних, но след това ми показа знакът който и бях направил миналата нощ. Забравил съм да го направя невидим. Бързо свърших с това и казах, че там няма нищо. Те погледна мястото и се изненада. Уф,.......бях на косъм. Следващият път ще внимавам повече. Тя ми се извини, а аз се правех че не знам какво става. После направих закуска и ядохме заедно и накрая ме изпрати.

След като първата фаза е завършена, продължаваме нататък.......

_____________________________________

Съжалявам, че е толкова късно, но се надявам да ви е било интересно.
Още веднъж благодаря, че четете тази история и очаквайте новата част много скоро.❤️
Завръзката започва да се оформя🔥

My Little Secret /Jimin x Reader/Where stories live. Discover now