Becsekkolás

480 14 6
                                    

Na egy kis becsekkolás.
Most futottam le 400 kalóriát és mielőtt elkezdenétek aggódni, hogy jajj ne megint kezdem a kalorias dolgot, megnyugtatlak. 2000 plusz kalóriát ettem.
Rohadt sok tudom. De enélkül nem birok edzeni és erősödni. Mellesleg holnap lesz az utolsó iskolanap. Ilyen egészségnapnak van elnevezve az egész és kaptam egy feladatot. Egészséges kaját kell készítenem.
Több fajta program van, nekem ez jutott. Barátnőmmel csinálom, ma megvettünk minden hozzávalót. Sali, pari, mozzarella, avokádó stb, holnao lefotózom majd nektek ha jól sikerül hátha kaptok ti is egy kis ihletet😉😋

Na a mai napom összességében:
Edzés: -400 futás
            -100/200 séta

Kaja: +300 ilyen kis fincsiség, ez a tiszta része a mai kajámnak

+ Nutellás kenyér (mi más persze)+ Keksz+ Magok (szotyi/mogyi)Nem számoltam pontos kalóriát csak úgy saccra néztem az meg kb 2000 lehet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

+ Nutellás kenyér (mi más persze)
+ Keksz
+ Magok (szotyi/mogyi)
Nem számoltam pontos kalóriát csak úgy saccra néztem az meg kb 2000 lehet.
Gyors ráálltam arra az ócska mérlegre miután hazaértem ami amúgy mindig pár kg-vel többet mutat a kelleténél, olyan 48 lehett úgyhogy ha leveszem azt az 1-2 kg-ot amit csal akkor egész jó lehet a súlyom ha tényleg annyi.
Holnao reggel lehet megmérem magam mert csak 10re kell suliba mennem, aztán majd így időközönként tartok súlymérést.

Amuuugy néztem vidiket és láttam egy olyan módszert ahol a csaj betekerte ilyen neylonba vagy nemtudom mibe a combját és a hasát és úgy ment futni amivel elvileg kicsit méregtelenít mert jobban megizzasztja a lábat a fólia alatt ugye. Úgyhogy ma az a 40-50 perc alatt amit edzéssel töltöttem én is úgy befóliázva csináltam végig hátha van valami hatása.
Hát megizzadni tényleg rohadtul megizzadtam xd idővel lehet lesz valani hatása, fogalmam sincs de egy próbát megér, nem veszítek semmit vele, max nyerek.
Rákaptam arra, hogy futás közben beszédeket, monológokat hallgatok olyan emberektől, akik már elérték azt amit én is elakarok. Ilyen motivációs tréningek és hasonlók is vannak, szerintem rohadt jó és motiváló, lelkesítő na meg elgondolkodtató, hogy honnan hova eltud jutni az ember a legrosszabb körülmények között is. Úgyhogy ezt nektek is ajánlom mert nagyot tud dobni rajtatok^^ ha gondoljátok linkelek majd párat későbbi storyban, hogy én mit szoktam hallgatni.
Jaa meg az edzésem is le fogom írni!!
Még a has és lábedzésem mára vissza van de ezt megírom aztán le is tudom, az olyan 20-30 percet vesz csak igénybe és közben akár filmezni is lehet úgyhogy tök egyszerű az egész.

Holnapi nap terve:  (szóljatok ha ilyet nem akartok olvasni majd vagy ha valamire nem vagytok kíváncsiak)
-10re suli
-Előtte ha lehet letudok egy edzést (láb vagy has esetleg mindkettő) attól függ hogy ébredek fel
-Suliban ugye megcsinálom az egészséges kaját aztán azt pontozzák utánna meg lehet enni úgyhogy lehet az lesz az ebédem
-Délben végzünk akkor hazajövök.
Itthon is eszek valamit majd, még eldöntöm, de nem megyek csütörtökön futni mert fél5 től van 1 órás táncom amit közvetlen a másfél órás kick-box edzésem követ. Úgyhogy az a napom eleve halál az edzés szempontjából és kaja nélkül nem is bírnám erővel úgyhogy valamit majd belapátolok.
Meg mamámhoz is kéne mennem aznap még..ott aludni nem igazán akarok, majd nyáron mert így edzőscuccot cipelni meg minden szarságot az túl macerás. De lehet 3ra bemegyek hozzá és onnan megyek majd táncra de ezt eldöntöm majd.
Jah úgyhogy ennyi kb a holnapi tervem. A mai edzésem és kajám is ennyi. Ma már nem eszek mert lassan 20 óra lesz és 6 után már nem igazán tudok enni, holnap suliban úgyis zabálok.

Kicsit fura nekem, hogy most ennyire átálltam erre az oldalra..még nem tudom eldönteni, hogy bánon e vagy sem. Nincs most lelkiismeretfurdalásom kaja után úgyhogy annak nagyon hálás vagyok. Egyszer-kétszer még eszemebe jut zabálás után, hogy milyen jó lenne hányni, de figyelmeztetem magamat hogy azzal cseppett sem lennék előlrébb, sőt inkább csak rosszabb lenne.

Azt hittem, hogy nem nagyon fogok tudni mit írni ezekről de annyi minden van még bennem ezekkel kapcsolatban, hogy abba se bírnám hagyni. De most megyek még erősítő edzést végezni és nézni pár edző videót meg olyan képeket keresni ahol a lányok aww- ilyen thinspo helyett fitspo vagy mi, sokkal jobb!!!!

 De most megyek még erősítő edzést végezni és nézni pár edző videót meg olyan képeket keresni ahol a lányok aww- ilyen thinspo helyett fitspo vagy mi, sokkal jobb!!!!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tökéletes alak😍😍

Akkor még írok, ha valami kérdés vagy kérés van, írjatok nyugodtan! Sziasztok😚

(Jah és sikerült kijavítanom pár jegyemet a legnagyobb örömömre*-*)

Torz tükörWhere stories live. Discover now