Inceputuri.

5 0 0
                                    

N-am vrut niciodata ca cineva  sa ma ridice in slavi pentru ceea ce sunt, intotdeauna am lasat impresia ca atata pot, asta sunt eu. Si am procedat corect . Mi-am pus parintii de multe ori in postura de a nu-i lasa sa ma ajute, m-am descurcat singura pentru ca asa am ales. Sa fiu independenta . Si nu mi-a prins rau insa multe au fost momentele cand am vrut sa renunt dar ceva nu m-a lasat, mi-am demonstrat mie ca trebuie ca altfel , ce-am facut ? Sa dau cu piciorul la tot , nu merge . Nu asa am fost construita pentru ca viata mi-a aratat ca sunt mii de cai pe care le poti urma dar numai una consider ca imi e potrivita. Am urmat in viata un drum greu dar care m-a dus exact acolo unde am visat.


                                                                          *********

- Felicitari domnisoara Khelani, imi spune unul dintre domnii imbracati la costum din fata mea .

-Multumesc frumos , raspund mai mult din politete si pentru ca sunt nevoita, stiu ca felicitarile vin din partea lor cu o urma de regret.

-Sper ca de azi inainte compania v-a benefia de atentie totala si sper sa ramaneti in industrie asa cum si noi am facut-o pana acum .

-Va rog domnule Smith, compania are de azi noi oameni la conducere.

-Inteleg domnisoara doar ca .....

-Doar ca nu va este pe plac, il intrerup. Domnul Smith insista sa-mi strice cu totul si cu totul ziua de azi insa iau hotararea de a pune capat discutiei pana nu e prea tarziu . Va multumesc inca odata pentru acceptarea ofertei si sper sa ne revedem de azi inainte in conditiile pe care deja le-am stabilit. Daca inca aveti nelamuriri va rog sa ma anuntati.

-Nu, raspunde rapid . Aici aveti toate documentele aferente intelegerii si contractul semnat .

Imi intinde o hartie atent tiparita pe care imi apare numele si inca nu-mi vine sa cred. In sinea mea as urla de fericire si as plange insa nu-mi permit imprejurarile in care ma aflu.

-Mi-a facut placere domnule Smith ! Ii intind mana si acelasi gest il face si el . Dam mana politicos , ma saluta usor printr-un semn scurt al capului si iasa pasind incep pe usa incaperii . Ma asez pe scaun si inchid ochii zambind. Imi vine sa ma felicit singura pentru ce-am realizat insa abia apoi imi dau seama ca nu totul o sa fie asa cum vreau eu. 

Iau hotararea rapida de a merge acasa pentru ca maine o sa fie o zi lunga si odihna pentru mine reprezinta tot . Apuc doar sa trimit un mesaj celei mai importante persoane '' I did it.'' si iau din nou hartiile semnate si stampilate citindu-le din nou.

Oboseala isi spune cuvantul si intr-un final adorm nestiind ca maine realitatea avea sa-si arate coltii .



---Buna, sunt Maya Khelani si tocmai una dintre cele mai mari companii din industrie a devenit a mea !  Khelani World Center si tot ce se intampla acum reprezinta pentru mine inceputuri.----


Tu imi aprinzi si-mi stingi luna cand vrei.Where stories live. Discover now