9.BÖLÜM

457 25 0
                                    


  HAZAL

     Sabah lanet olası alarmın sesiyle gözlerimi açtım. Yataktan kalkmadan önce instagrama göz attım. Öykü uyanmış olmalı ki sabah sabah store yapmıştı. Store de:

"Yine birgün alarmın sesiyle kalktığımda keşke polisler kapıyı kırıp içeriye girerek "Yat yere yat yat" diye bağırsa itiraz etmeden yatardım.:)" yazmıştı. Banyoya giderek rutin işlerimi hallettim. Odama gelerek giyindim. Makyaj ve saçımı da yaptım. Aşağıya indiğimde Öykü kahvaltıyı hazırlamıştı.

"Günaydın kanka kahvaltıyı sen mi hazırladın?"diye sordum. Çünkü Öykü'ye kahvaltu hazırlatmak çok zor. Öykü:

"Yok deden hazırladı."dedi bozulduğu belliydi.

"Tmm tmm şaka yaptık hemen bozulma."dediğimde gülümsedi ve kahvaltısına devam etti.

Kahvaltıyı bitirdik. Masayı topladık ve artık holdinge gidiyoruz.Kendi arabalarımıza bindik.

*******

   Öykü ile birbirimize kolay gelsin ddikten sonra odalarımıza ayrıldık. Tam bilgisayarı açacaktım ki Aslı cadalozu odama girdi ve:

"Emir Bey seni çağırıyor."dedi ve çıktı. Lan bu kız değişik çünkü saçlar mor bir parça etek ile etrafta dolaşıyor. Harbi manyak. Düşüncelerimden kurtulup Emir'in odasına gittim. Kapıya vurdum ' Gir 'komutunu alınca içeriye girdim. Emir'e:

"Buyrun Emir Bey."dediğimde Emir Bey:

"Emir."dedi.Onaylar anlamda başımı salladım ve onu dinledim.

"Öykü ile bugünkü toplantıya katılun projede beğenilmeyen bir yer olursa tekrardan çizersiniz."dediğinde:

"Başka birşey yoksa çıkıyorum."dediğmde Emir p*ç smile yaparak:

"Gitmek istemiyorsan kalabilirsin."dedi lan resmen yürüyor. Kapıyı çarpıp çıktım. Toplantu odasına geçtim. Toplantıda yaşlı yani yolda görsen 'Amcacım yardım edelim' dersiniz. Toplantı sonunda amcalardan biri:

"O zmn akşam .... restorantta hem yemek yeriz hem de bu konuyu daha da detaylı konuşuruz. Çizimlerde de bazı yerlere birşeyler ekletmek istiyoruz. Yani Kaan ,sen ve mimarlarımız lütfen orada olun."diyince Emir Bey kabul etti. Veeee toplantı bitmiştir.

ÖYKÜ

    Lan ben bu alarmı varya neyse küfretmeyeceğim. Yatağımdan çıkmadan önce İnstagrama girdim ve store paylaştım. Banyoya girdim rutin işlerimi hallettim ve giyindim. Sonra kahvaltıydı falan holdinge geldik. Hazal ile birbirimize kolay gelsin dedikten sonra odama geçerek tam çalışmaya başlamıştım ki Zombi Aslıcık içeriye girdi.

"10 dk sonra toplantı var. Sen ve Hazal da olacakmış."dedi moralsizdi. Lan ibnelik değil mi?

"Hayırdır sen yoksun herhalde?"dedim gülerek.

"Sen görürsün ."dedi ve çıktı. Çatlak valla bu. Benim odamın tam karşısında Kaan Bey'in odası vardı. Arada gözüm kayıyordu yalan yok. Yani Allah özene bezene yaratmış ama çok gıcık.

   Toplantı odasına geldim kaıyı açtığımda biriyle aynı anda içeriye adım attım ama iki kişi bir kapıdan sığmayacağımız için:

"Önden buyurun."dedim ve kafamı kaldırdığımda Kaan Bey olduğunu gördüm. "Ya da ben geçerim."dedim ve hızlıca geçtim. Henüz hiç kimse gelmemişti ben ve Kaan Bey den başka. Kaan Bey:

"Sen nasıl birşeysin?"diye sordu ne alaka

"İnsanım."değişik ya telefınumu masanın üzerine bırakıp elimdeki dosyalarla uğraşıyordum. Telefonum çaldı. Ekranda ' Yakışıklım' yazıyordu. Arayan amcamın oğlu Metehan dı. Onunla kardeş gibi büyüdük onu çok seviyordum. Telefonu elime aldığımda istemsizce gülümsedim. Kaan Bey:

"Sevgilini bekletme."dedi imalı bir şekilde bu söylediğine göz devirip telefonumu aldım ve oradan çıktım. Konuşmaya başladık.

Öykü=+                   Metehan/Yakışıklı=-    şeklinde gösterilecektir telefon konuşmasunda.

+ Naber yakışıklım?

-iyi senden? Telefonu neden geç açtın?

+Dosyaları düzenliyordum.

- Neyse çok yakın zamanda Yavuz ile oralardayız.

+Ciddi misin? Bu harika. "Dediğimi biliyorum. Kaan Bey hani en sevdiğiniz dizinin en heyecanlı yerinde reklama girer ya o biçim:

"Öykü şu dosyayı imzala."dedi Kaan Bey. Hödük ne olacak. Atarlı bir şekilde:

"Eeimredersiniz."dedim ve telefon konuşmama geri döndüm.

+Görüşürüz yakışıklım.

-Görüşürüz. Dedi ve telefon görüşmemiz burada son buldu içeriye girdiğimde Kaan Bey'e:

"Hangi dosya."diye sordum.

"Yanlış görmüşüm."dediğinde resmen çıldırdım. Emir Bey, Hazal ve lan bunlarla mı ortak olacağız? Ay bunlar bunamışlar neyse toplantıya başladık.

*******

  Toplantı sonunda iş yemeğine davet edildik. Emir Bey Hazal ve bana hazırlanmamız için izin verdi. Holdingten çıkacakken Aslı yanımızdan geçiyordu. Hazal Aslı'ya:

"Sende toplantıya geliyor musun?"dediğinde bende:

"Sen canını sıkma Emir Bey emin ellerde."dedim dalga geçercesine. Aslı sinşrlendi ve gitti.  Eve geldik ve giyinmeye başladık.

Nasıl buldunuz? Yorum ve votelerinizi bekliyoruz.
Mutlu kalmanız dileğiyle...:)



ORMANTİK ÖKÜZÜMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin