0.1

22 2 0
                                    

Sabah'ın ilk ışıklarıyla uyandım. 19 yaşında özgür bir kızdım . Ve üstelik ailemden ayrı bir evde yaşıyordum. Neden ayrı yaşıyorum? Babam denen o pislik herif yüzünden. Her gün sebepsiz yere kavga yapıyordu , ve bu da canımı baya bi sıkmaya başlamıştı. Kendimi zor tutuyordum ona birşey yaparsam içeri girmekten. 76 yaşında bir babaannem var. Ve bana her konuda destek çıkar yanımda olurdu , babam denilecek herif'e kafamı yormamamı ve alttan almamı söylerdi hep, ve bende onun dediklerini yapmaya çalışırdım zira hep hüsran'a uğrardım. Çünkü bana söylediği sözler sabrımın sınırını aşırı derece de taşırmıştı. Hangi baba öz kızına 'Orospu' diye hitap ederdi ki? Hiç.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rutin işlerimi hallettikten sonra yukarı odama çıkıp hazırlanmaya başladım. Bugün bir iş görüşmesine gidecektim. He tabi ev suyla geçinmiyor dimi . :D 

( İş görüşmesin de giydiğin kıyafet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( İş görüşmesin de giydiğin kıyafet.)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aşağı indim, hazırdım. Ve bir taksi çevirip , iş görüşmesi yapacağım şirket'e gittim. Yetişmiştim, daha fazla oyalanmadan kapıdan içeriye girdim. Çok heyecanlıydım umarım kabul edilirim yoksa hayatım kafeteryalar da garsonluk yapmakla devam edecekti.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şirket'in patronu ile konuşmuş ve işe alınmıştım. Benden istenilen forumları doldurup,imzaladım. Ayağı'ya kalktım ve yeni patronumla el şıkışıp odadan çıktım. Şimdi ne iş yapacağımı söyleyim ; Ünlü bir şirket'in, patron oğlunun asistanı olacağım. Bu fırsat kimsenin eline geçmezdi , he herkes özel bir asistan olacak gibi bir şart yoktu tabi . CV 'm patron'un hoşuna gitmişti, ne de olsa benim gibi güzel bir kız'ı kim beğenmezdi ki. ( Yazar'ın egoistliği tuttu fjjfjfjfjfj)

5. kat'a bir asansör çağırdım ve 5 dakika geçmeden gelmişti, kapı açıldığında 2 maskeli adamla karşılaştım ben binerken onlar iniyordu , fakat anlamadığım birşey vardı. Benim yanımdan inmek için geçen siyah saçının aralarında azıcık turunculuk olan kişi beni süzmüş ve göz kırpmıştı , sapık mıdır nedir ya. 

Orada ki çalışan özel güvenliğin birisinden taksi çağırtmasını istemiştim, sağ olsun ki 15 dakika da taksi'm gelivermişti, binip söylediğim konuma yani evime sürmesini söylemiştim.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bugün baya yoruldum o yüzden saatin erken olmasına aldırmadan üstümü değiştirip yatmıştım. Yarın erken'den işe gitmem gerekiyordu ve ben asla o mor göz altları ile iş'e gidemezdim.

*

*

*

İlk bölüm geldi, lütfen okumadan geçmeyin..:) İYİ GECELER...

:) İYİ GECELER

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.







who are you? //PJMWhere stories live. Discover now