EPİSODE 0.5

4.8K 331 117
                                    

"Şey bak açıklaya bilirim ben-" , "Selen söylemişti, doğum günüm için bir çizim yaptığını söylemişti...ama neden?" Tamam kurtulmuştum evet ama şimdi bunu nasıl açıkliycaktım?

"Şey biliyosun senle bi yakınlığımız yok bunu geçen gün öylesine çizmiştim, hoşuna gitmiştir umarım" gülümseyerek bana baktı "Evet çok hoşuma gitti hediyemi erken alabilirmiyim?" Bende hoşuna gidebilirdim yani...

Gülümsedim "Tabi alabilirsin, sana sandviç ve kahve aldım" gözlerinden kalp çıktığına yemin edebilirim, cidden mi? Sandviç için mi?
Banada çıkarabilirdi o kalpler.

Elimdeki sandviçi arsızca aldı ve kocaman bir ısırık aldı, aç domuz "Yavaş ye boğlucaksın" dedim ve kahkaha attım yanına oturdum, hızlıca çiğneyip yuttu ve kahvesinden bir yudum aldı.

"Bana yemek hazırlayacak bir annem olmadığından buraya gelirken bir şeyler yiyemedim kusura bakma" diyip kafasını yana çevirdi bana trip atıyordu? Ne tarafa ölüyoruz acaba?

"Ya bak kusura bakma ben sandviçe öyle ilgi duyduğunu görünce-" , "Ne o kıskandın mı? Sanada öyle bakarız gülüm sıkıntı yok" diyip kahkaha attı, umarım kızarmıyorumdum. "Şaka yaptım kızarmana gerek yoktu" sarı saçlarını eliyle dağıttı. Aptal sarışın

"Ne kızarcam be" diyip yalancı bir sinirle ona baktım "Hem sen benim defterimimi karıştırdın?" Üst yerdeki çanta yerini gösterdi "çantan düştü içi açıkmış defterde ağzı açık durumca bende baktım" tebessümle kafa salladım, iyi yine yırtmıştım.

"Eren gelsene mini markete gidelim" diyip ayağa kalktı "Ordan geliyorum zaten ne gerek var?" Gözlerini devirdi "Hediyelik eşyalara bakıcam gerizekalı belki bişey beğenir alırız" dediğinde benimde dudak nemlendiricimin bittiğini hatırladım, lanet dudaklarım çatlıyordu.

Arkasından bende mini markette girdim o ayıcıklara bakarken bende ihtiyaç malzemelerinin olduğu reyona gittim, NIVEA'nın şeffaf dudak koruyucusunu aldım ve kasada beni bekleyen Emrenin yanına gittim.

Emre parayı verirken cırtlak bir ses duydum.

"EMREEEE"

~~~
Evet kaos olmadan olur mu? Aslaaaa her neyse dödmföldkf büyük ihtimal cumartesi yeni bölüm gelir takipte kalın -mk zaten üç beş kişiyiz bu neyin havası?-

Gelecekten not: İpek sen mal mısına amk bunlar nasıl bölüm sonu notu. Şimdi şöyleki bunu sen yazarken üç beş kişiydin

-ipek

Sarılsana salak! |BxB| /Tamamlandı/Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt