EPİSODE 1.2

3.9K 231 124
                                    

Artık sevgili olmaları lazım galba?

———

2 gün sonra

Eren:

"Eren ben seni...seviyorum" dedi Emre.

Emre. Seni seviyorum. Dedi.

Eren sakın bayılma.

Bayılma Eren.

Bayıldım.

3 saat sonra.

Gözlerimi hafif araladım. Sanırım buda diğer rüyalarım gibiydi. Çok garip ve gerçekçiydi. Emre beni havuzun oraya çağırmıştı ve beni sevdiğini söylemişti. "Eren uyanmışsın" üzgün bir ifadeyle bana yaklaşan Emreye baktım. Yoksa....rüya değil miydi? "Şey Emre ne oldu bana" iç çekti "Bayıldın" gözlerimi belerttim "Ne?! Neden?!"

Boğazını temizleyip yanıma oturdu. Elleriyle oynuyordu. "Ben....seni sevdiğimi söyledim" ağzım açıldı. Rüya değildi. ALLAHIM SANA GELİYORUM. Yatakta dizlerimin üzerine çıktım "SEN CİDDİ MİSİN?" Heyecandan bağırınca şaşırdı "Kızdın mı..." kafasını eğdi. Allahım birazdan yapacağım şey için daha sonra utanabilirim. Ona yaklaştım ve dudaklarımızı birleştirdim. Şevhet, arzu, özlem, ve sevgiyle öptüm onu.

BEN ONU ÖPTÜM İNANABİLİYOR MUSUNUZ?

Şoku atlatınca beni belimden tutup kucağına yerleştirdi. Uzun bir öpüştük. Biz....BEN EMREYLE ÖPÜŞTÜM. Nefesim kesilince kendimi yavaşça çektim. Ağlıyordum. Bir cesaret itiraf etmek istedim. "Ben...2 yıldır sana aşığım" ağzı şaşkınlıkla açıldı. "Sen...ciddi misin?" Dudaklarımı birbirine bastırıp kafamı eğdim "ben 2 aydır seviyorum....seni fark etmediğim için özür dilerim." Birden dudaklarımızı sertçe birleştirip beni yatağa yatırdı.

Bacak arama girdi ve öpmeye devam etti. Ben hala ağlıyordum. Tarif edilemez bir mutluluk, rahatlama hissi ve bunların rüya olma ihtimaline karşı bir korku vardı. Nefessiz kalınca ayrıldı benden "Benimle çıkar mısın?" Ağlarken gülmeye başladım. "Birde soruyor musun gerizekalı" dedim ve dudaklarımızı birleştirdim.

Sonra bol bol utanırdım değil mi?

———
SONUNDAAAAA
OH BE
Şimdi bol bol smu- ay töbe günah biz Allah yolundayız tamam mı?

Emreyi değiştirdim.

Bu abimizi tanımayan var mı?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bu abimizi tanımayan var mı?

-İpek

Sarılsana salak! |BxB| /Tamamlandı/Where stories live. Discover now