[] ʍicɦαεℓ ℑ. ʝacʞsoɳ hakkında konuşan ünlüler

52 30 0
                                    

-

JUSTIN BIEBER: Michael Jackson kendimi bildim bileli ilham kaynağımdı... Onunla aynı sahneyi paylaşmayı da çok isterdim. Ama artık bunu yapamayacağım, öyle değil mi? Ne kadar üzücü...

-
-

BRUNO MARS: Bütün sanatçılar Michael Jackson gibi olmayı arzulamalı. Onun yıldızlar için çıtayı yükselttiğini düşünüyorum. Buradan bütün şarkıcılara sesleniyorum. Hangi tarzı yaptığınız önemli değil, her zaman Michael Jackson gibi olmak istemelisiniz! Çünkü yaptığı her şeyde ayrıntılara önem verdi. Eldiveni, şapkası, dansları, klipleri, şarkı söyleyiş tarzı; kısacası yaptığı her şey onun ikonik Michael Jackson olmasını sağladı. Ben de onun gibi fedora tarzı fötr şapka takıyorum ama nedeni saçlarımın hep karmakarışık olması...

-
-
JESSIE J: Ne zaman bir Michael Jackson şarkısı duysam kıpırdayamıyorum, kilitleniyorum resmen. Onun şarkılarındaki büyü inanılmaz. Ne zaman bir klibini ya da performansını izlesem tüylerim diken diken oluyor.
-
-
CODY SIMPSON: Michael Jackson! ("Michael Jackson mı, Madonna mı?" sorusunun üzerine)
-
-
**PARIS JACKSON: Onunla beraberken yüzümüzü kapamasının nedenini şimdi anladık. O olmadan tek başımıza dolaştığımızda kimsenin bizi tanımasını ve rahatsız olmamızı istemiyordu. Normal bir çocuk olarak büyümemizi istiyordu.
-

-

BROOKE SHIELDS:
Tanıdığım en iyi insanın acı çekmesine dayanamıyorum.
Şaşkınım. Michael bize karşı her zaman çok nazikti. Onun bu tür bir şeye kalkışabileceği fikri bana çok saçma geliyor.

 Onun bu tür bir şeye kalkışabileceği fikri bana çok saçma geliyor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
ʍicɦαεℓ ℑosεpɦ ʝacʞsoɳ Where stories live. Discover now