💗mucize'm💗

0 0 0
                                    

Kafamın içi o kadar karisik ki tek duzenim sensin sevdiğim . Ne denir ne söylenir aklım işlevini yitirdi bu aralar.Sana o kadar çok ihtiyacım var ki hayatimdaki su bile senden sonra geliyor canımın içine.Şuan yağmur yağıyor saat 00:41 ve sen hala benim kalbimde.Kulagimda ozlemimin sessiz cigligi.Çığlığı bastırmak isteyen birde yağmur sesi.
   Bazen guluyorum aklimi kullanmadan neye guldugumun farkında olmadan ,bazen ağlıyorum ne için yandığını bilmeden kalbimin.Sensizlik diye bir kelime kurmuşlar ama o kelime bende ne cümleler öldürüyor biliyor musun sevgili?
   Simdi gozumün buğulu camlarına yazdım bas harflerimizi,hep gozumun önünde kal .
Söyleyemedim iste bazen sevdiğimi ,çünkü kalbim alınır boyle basit kelimelerle anlattığım için seni .Öyle güzel sozleri sana ithafen yazılmış olan en nadide sözleri varyaaa hepsini sana armağan ediyorum sevgili ,ne yapayim simdi söyle bana ,bir yanda sensizlik bir yanda sessizlik. İkisininde arasında sıkışmış bir kenara atılmış haldeyim.Artik kokunu bile duymuyorum sevgili .öyle bir hasret ki bu çöllere savurdu aşkımin kokusunu.Çöllerde kokunu bulursam  bir daha gitmez demi o canımın inci tanesi ,💃💃💞💞💞

KaRmAşIk Duygular😊😇Where stories live. Discover now