EXTRA RÉSZ #2

2.1K 176 2
                                    

Jungkook:

Elérkeztünk a tizedik randinkhoz is

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Elérkeztünk a tizedik randinkhoz is. Kezdtem egyre jobban megkedvelni Noelt és kapizsgálni, miért pont Őt választotta a farkasom. Egyre inkább odafigyeltem rá, úgy őszintén. Tetszettek azok a haloványan megjelenő gödröcskék pofiján, amikor beszélt, vagy mosolygott. Tetszett, amikor ujjaival hatrafésülte sötét tincseit és, hogy nem öltözött kihívóan, mint a többi, korabéli lány.
Ez alkalommal vidámparkba mentünk, ami valami Isteni csoda folytán az én hihetetlen ötletem volt. Noel mellettem ténfergett, pusztítva lila vattacukrát, ami megmosolyogtatott.
- Nyerjek neked egy plüssmacit? – böktem állammal a céllövöldés bódéra, megtorpanva.
- Hmm... inkább, azt a farkast – mutatott a hatalmas játékállatra.
- Szóval, a farkast szeretnéd. Oké – biccentettem – de, ha megnyerem, kapok egy csókot – alkudoztam.
- Tekintve, hogy agyikapacitásod meghaladja egy amőbáét, benne vagyok – bólintott – Úgysem fog sikerülni.
- Csak figyelj, bébi – kacsintottam rá.
Megálltam a bódé előtt, kifizettem az összeget, majd kezembe vettem a puskát. Noel lecövekelt mellettem, érdeklődve figyelve a történéseket. Felcsigázott a nyeremény mivolta. Még sosem hagyta, hogy megcsókoljam, így kíváncsi voltam arra, mennyire lesz más ezt az igencsak intim tevékenységet a Társammal művelni.
- Vicces, amikor elfelejted a nevemet és, hogy ne égj be, bébinek becézel – gúnyolódott.
- Tudom a nevedet. Noel – közöltem célozva a fegyverrel.
Az első lövést elhibáztam. No gonosz kacagással díjazta szerencsétlenkedésem. Abban bíztam, hogy a maradék kettő sikerül. Kellett nekem az a csók! A másik két lövés sem jött össze. Természetesen a hölgyemény nem hagyhatta kommentár nélkül.
- Megkönnyebbülés. Egyébként sem volt kedvem herpeszt kapni.
- Nincs is herpeszem – háborodtam fel.
- A Te esetedben ezt sosem tudni biztosan. Ráadásul, megrémít a gondolata annak, hogy ilyen sunyi módon próbálsz kicsikarni csókot egy tizenhat évestől – ingatta fejét.
- Már betöltötted a tizenhetet – jegyeztem meg.
- Szeretem fiatalítani magam. A hozzád hasonló pedofiloknak ez imponál – vigyorgott ördögien – Eressz, megpróbálom én. Nekem még nincsenek koncentrációs zavaraim a satnya koromból kifolyólag – előhúzott farzsebéből egy bankót, ezzel akaratlanul is formás fenekére vonzva tekintetem.
Térdre tudtam volna borulni kerek idomai előtt. Egyre kevésbé voltam képes kontrollálni magam a közelében és ez valamilyen szinten megijesztett. No teljesen megdöbbentve engem és a céllövöldés pasast is, mindhárom alkalommal eltalálta a kis kerek táblácskát, így megnyerte a plüsst, amit amúgy nekem kellett volna. A lány kacagva ölelte át méretes nyereményét, büszke vigyorral arcán. 
- Én mondtam – szegte fel állát – Nyertem egy farkast.
- Azt már rég megszerezted, No – utaltam magamra, de ő nem érthette, ezért csak szemöldökeit összevonva pislogott – Teszem fel, kapok vígaszdíjat.
- Már miért kapnál? – fintorodott el – Nem az én hibám, hogy béna vagy és képtelen vagy kon...
Türelmem elfogyott. Előrébb lépve fogtam tenyereimbe gyönyörű arcát és hallgattattam el egy csókkal. Komolyan mondom, az volt életem legfinomabb, legédesebb csókja. Gyomrom remegett, libabőröztem, egyszerre futkosott bennem hideg s meleg. Noel dús ajkai végtelenül mámorítók és fenségesek voltak. Mintha magát a Mennyországot ízleltem volna meg. Karcsú derekára csúsztatva tenyeremet vontam közelebb magamhoz, szüntelenül táncolva ajkaimmal övéin. No váratlanul lépett hátra, megfosztva gyönyörömtől. Lenyűgözve pislogtam a kipirult orcájú lányra, aki zavarában a pólómat vizslatta.
- Hát, köszi a szájfertőzést – szólalt meg.
- Muszáj volt elbasznod a pillanatot? – néztem a sötét égboltra, fáradt sóhajt eresztve.
- Van rá ez késztetésem, tudod... – vont vállat hanyagul – Romantika Noel James módra. Felülmúlhatatlan – mosolygott szélesen.
- Az biztos – nevettem – Ez volt életem legjobb csókja – bókoltam neki.
- Jó béna partnereid lehettek és szar életed, ha ez így van – ráncolta homlokát.
- Pillanat... már megint tönkre vágtad – morogtam.
- Majd hozzászoksz – rántotta meg vállát ismét és elindult a hot -dogos stand irányába.

Falkába zárva [Jungkook ff.]Where stories live. Discover now