Prolog

6.9K 195 2
                                    

Přetočila jsem se na druhý bok a spokojeně zamručela. Takhle dobře jsem se, už dlouho nevyspala. Vždy mě probudí, buď můj milovaný nejlepší kamarád, který tu teď není, nebo budík.

Počkat… Jak je možný, že mě neprobudil pisklavý zvuk mého budíku?

Otevřela jsem oči dokořán a prudce si sedla. Tento pohyb nebyl dobrá volba, jelikož stačilo moje tělo přes noc celkem dost ztuhnout. Na chvíli jsem tak zůstala sedět a protahovat, než jsem konečně vyskočila z postele a doběhla k pracovnímu stolu, abych zjistila kolik je hodin.

Natáhla jsem se po mobilu a postraním tlačítkem rozsvítila obrazovku.

9.49??

9.49!!

Tady si ze mě někdo musí střílet. Podívala jsem se do rohu displeje a nebyla tam ikonka budíku. Kdo mi vypnul budík? Kdo? Jsem si 100% jistá, že já jsem si ho včera nastavovala.

Zatnula jsem čelist, když mi docvaklo, který idiot to jediný mohl být. Udržela jsem se, abych svůj nový mobil nerozmačkala, jako ten minulý a urychleně se rozběhla z pokoje ven. Během toho jsem se ještě snažila vytočit číslo mé manažerky, abych jí obeznámila s informací, že přijdu později na trénink.

Ale hned, jak jsem překročila práh mé ložnice, se pod mým pravým chodidlem objevila hebká látka. Slítla jsem na zem a narazila si kostrč. Mobil sebou třískl vedle mého pozadí na zem, ale díky krytu se mu nic nestalo. Dlaně jsem zatnula v pěst a snažila se uklidnit.

Podívala jsem se na příčinu mého pádu a zahlédla svoje krajkové kalhotky, vedle kterých se povalovaly nenápadné černé pánské boxerky.

Zatnula jsem čelist, ale tentokrát, až tak silně, že jsem se obávala, abych si nerozdrtila zuby.

Fajn, beru. To, že se tu válí jeho boxerky, chápu. Po tom, co jsem mu ráno lehce vysvětlila, že dnešní noc se nebude opakovat, a ať okamžitě vypadne, mi mohlo dojít, že z důsledku jeho výbušné povahy, tady zapomene spodní prádlo. Ale to co si dovolil s tím budíkem, mě vytočilo k nepoznání. Ví, jak moc je pro mne dnešní trénink důležitý, ale jeho egoistická povaha mu prostě nedovolila nepomstít se mi. Problém je ten, že si vůbec neuvědomuje závažnost jeho činu. Může tak uškodit i sobě.

Bolavě jsem se postavila a protáhla si naraženou kostrč. V chvílích jako je tato mi tu Dean opravdu chybí. Ten by mi sex s tím kudrnatým krasavcem hned zatrhl. Zajímalo by mne, kdy mu dojde, že vzít půl roku služby v Afghánistánu pro něj, jako pro nezkušeného vojáka, nebyl nejlepší nápad. Bojím se, aby mu to nedošlo pozdě.

Po krátkém protažení jsem se natáhla pro mobil a vytočila manažerku. Při zvonění jsem se přesunula do koupelny a zakoukala se do zrcadla.

Udělala jsem chybu, hodně velkou chybu. Neměla jsem ho ve chvíli úzkosti vůbec pouštět do bytu, natož se s ním vyspat. Nenávidím ho, nenávidím tu celou jeho skupinku bláznů… nebo už ne?! Jeho kamarádi jsou super, ale on je tak nehorázně arogantní, egoistický, náladový, sprostý a dokonalý, že to ani není možný.

Proč mám, ale i přesto pocit, že jsem si toho kučeravého debila oblíbila?

---

Ahoj :) Nový příběh, tentokrát s Harrym :) Snad se vám bude líbit :) První část tu bude brzy :)

*Beth*  

Perfection {Harry Styles CZ}Where stories live. Discover now