Hoofdstuk 11

1.5K 113 9
                                    

*POV Maddie*

Ik loop snel de kamer van Jessica in. Jessica zit al helemaal aangekleed in onze kamer.

'Dus, Maddie.' Ze kijkt me grijnzend aan. 'Wat?' Ik doe alsof ik niet snap waarover ze het heeft.

'Je hebt bij Michael geslapen, ik weet het wel' zegt Jessica plagend. Ik grijns, 'nou en.'

Ik pak mijn borstel en doe mijn haar goed. Ik trek even snel een joggingbroek met een los shirtje aan want ik heb geen zin om een outfit uit te zoeken.

Ik verzamel wat spullen want we gaan zo met z'n allen shoppen in de mega shoppingmall hier in de buurt die afgesloten is zodat alleen de mensen van 'derpcon' erin mogen. Ik heb er zoveel zin in.

*POV Luke*

Ik staar naar de lift en wacht totdat Maddie naar beneden komt.

Ik wil vragen of Maddie met mij wilt lopen in het winkelcentrum, ik moet Michael voor zijn. Het is nu serieus, ik MOET indruk maken op Maddie.

Ik zie de liftdeur opengaan en Maddie stapt eruit. Ik sta op en ren naar Maddie toe.

'Maddie!' 'Hey Luke, wat is er?' Vraagt ze. 'Ik vroeg me af of eh... Of je met mij in het winkelcentrum wilde lopen, het leek me gezellig.'

Ik zie Maddie verbaasd kijken. 'Het hoeft niet hoor..' Mompel ik snel. 'Neenee, ik wil wel met je lopen in het winkelcentrum hoor, lijkt me echt gezellig!' Ik glimlach naar Maddie en draai me om en loop vrolijk weg.

*POV Michael*

Ik zie Luke en Maddie praten. Waarover zouden ze het hebben? Ik zie dat ze op een gegeven moment uitgesproken zijn en zie Luke van Maddie vandaan lopen. Ik loop snel naar Maddie toe.

'Hey Maddie.' 'Michael!' Zegt ze enthousiast.

'Waarover hadden jij en Luke het net?' Vraag ik aarzelend. 'Over het shoppen zometeen.' Ik kijk haar vragend aan. 'Luke vroeg of ik samen met hem wilde lopen.'

'Oh...' Zeg ik droog en loop bij Maddie vandaan.

'AHH SHIT' gaan mijn gedachtes, 'Luke vindt Maddie echt leuk en nu gaan ze samen in het winkelcentrum lopen, shit happens.'

Ik hoor Ashton schreeuwen, 'WE VERTREKKEN OVER EEN HALFUUR.' Ik zucht, 'ik heb er helemaal geen zin meer in.'

5sos DERPCON (Dutch 5sos fanfiction)Where stories live. Discover now