Hoofdstuk 16

1.4K 111 12
                                    

*POV Maddie*

Ik kijk tevreden, ik heb bij iedereen make-up opgedaan en een outfit uitgezocht. We gaan nu allemaal onze outfits aantrekken, en dan gaan we naar het feest.

Ik ren naar boven en ik zie Jessica in de kamer staan met haar outfit aan. 'Wauw, Jessi, je ziet er zo mooi uit!' Roep ik bewonderend. 'Dat komt door jou, voor het eerst in mijn leven voel ik me mooi, ik weet niet hoe ik je moet bedanken.'

Ik glimlach snel en trek de jurk die ik aan wil doen uit de kast.

'Ik ga alvast naar beneden!' zegt Jessica. 'Oké, ik kom ook zo.'

Ik trek mijn jurk snel aan en doe mijn make-up op. Ik ben een beetje laat omdat ik de rest voor liet gaan met make-up doen en kleding uitzoeken.

Ik ben eindelijk klaar en ik zie er best goed uit. Ik ga naar beneden met de lift en ik zie dat iedereen al in mooie jurken klaar staat bij de deur.

Ik loop er heen en krijg allemaal complimentjes, 'Wauw, Maddie wat zie je er goed uit', 'Maddie je bent prachtig', 'Maddie die kleur staat je echt goed.' Ik lach en bedank iedereen.

Michael komt naar me toe lopen. 'M-Maddie, je bent mooi' stottert hij. 'Dankjewel Mikey, jij ziet er ook mooi uit' zeg ik lief. Michael bloost en pakt mijn hand. We lopen naar buiten en er staat een limousine. Ik maak mijn hand los uit die van Michael en ik stap de limousine in en we rijden richting het feest.

*POV Luke*

Gespannen staar ik uit het raampje van de limousine.

Zometeen gaat het gebeuren, zometeen is Maddie mijn vriendin, maar nu nog even wachten.

Ik kijk naar Maddie die schuin achter me zit, ze ziet er prachtig uit. Om 10 uur ga ik naar haar toe, dans ik met haar, zoen ik hopelijk met haar, en is ze mijn vriendin.

*POV Michael*

'Maddie is zo mooi, Maddie is zo mooi, Maddie is zo mooi.'

Het blijft in mijn hoofd galmen.

Vanavond sla ik mijn slag, Maddie vindt me leuk, ik weet het zeker. Vanavond is MIJN kans. Vanavond gaat de beste avond van mijn leven worden, dat weet ik zeker.

*POV Maddie*

De limousine stopt. We stappen allemaal uit.

Ik kijk stomverbaasd. De discotheek is zo mooi, en groot en het is zelfs ook buiten.

Ik loop samen met Jessica en nog wat meiden naar binnen. Er is een groot podium en 5sos gaat erop staan en beginnen te praten.

'Dankjulliewel allemaal voor alle moeite die jullie voor ons doen, jullie zijn absoluut de beste, en dit moment zullen we nooit vergeten, we houden van jullie, maar dan nu... MUZIEK.'

De muziek gaat aan en iedereen begint te dansen. Ik sta met de hele meidengroep te dansen en ik weet zeker, dit wordt gewoon de beste nacht ever.

HALPPP, met wie gaat het wat worden... Michael of Luke..?

EN OMG! Mijn fanfic heeft gewoon meer dan 1k reads en het is nog nieteens af! Super super super bedankt allemaal! Jullie zijn de beste! En ik wil vooral @XxxProudDirectionerX bedanken voor al haar lieve comments ! ❤️

5sos DERPCON (Dutch 5sos fanfiction)Where stories live. Discover now