Beginning

8 0 0
                                    

Akárhányszor meglátom őt, bőrkabátban feszíteni, kockásinggel a csípőjén,- ami valjuk be elég értelmetlen faszság-, viszont már a védjegyévé vállt... szóval elkap a nevetőgörcs. Mert az az Alexander Gaskarth, akit én ismertem a kevésbé népszerű diákok körében jeleskedett, főként mert idétlenül hosszú frizurája volt a középiskolai években és fogalma sem volt hogyan kezdeményezhetne beszélgetést, emiatt antiszociálisnak vélték. Mindenki tudta, hogy a tölgy alatti pad az ő területe. Tizedikben megesett rajta a szívem, így magam mellé hívtam ebédnél, gondoltam sokkal jobb, mint a félreeső sarok, amit amúgy is ritkábban takarítanak. 

Így alakúlt, hogy Alexander legnagyobb boldogságra akkor tett szert, amikor lementünk a partra. Néha egy héten négyszer lejártunk. Hagytam, hogy végre meséljen magáról. Kiderült tényleg nem valami szociális személyiség, már csak azért sem, mivel gyakori szorngással, illetve pánikrohammal küzd. Ebből adódóan depresszió is kialakult nála. 

Lényeg a lényeg Gaskarth és én a végzős év után nem beszéltünk. Én Los Angeles-i napsütésben éreztem magam a legjobban szeretett nővéremnél Catherine-nél, neki pedig maradt Baltimore.  Ezek után nem sokkal összeállt még három sráccal és megalapították az All Time Low nevű bandát. Kétszer sem kell mondanom, kibaszott módon megváltotzott. Bő öt év leforgása alatt menő rocksztárrá vált. 

Hogy keresett-e valaha? Talán azért, hogy hallottam bármelyik számukat is. 

A válaszom: NEM.

Mellesleg emiatt sem keresett fel. Pedig hány éjszakám telt virrasztással, minden nap mikor pánikrohammal küzdött, attól rettegve, hogy megismétlődik én meg esetlegesen hat méter mélyen alszom.

Én csak annyit mondok sosem szeretném viszont látni őt, mert tudom nélkülem most is a tölgy alatt ücsörögne... sosem fogja beismerni. 

Aztán volt az a rohadt fesztivál, amiért életem végéig átkozni fogom Laylat ameddig csak él.


Hi baes!:) Nézelődtem Wattpadon, nos arra jutottam, hogy elég kevés történet van fent Alexról. Fogalmam sincs egyáltalán hány All Time Low fannal büszkélkedhet a platform... meglátjuk. Azzal sem vagyok teljesen képben, hogy mi lesz a történetemből, persze amennyiben elnyeri tetszésetek örömmel folytatom és igyekszem a legtöbbet kihozni belőle. Love ya!xx♥

Fuck you, Gaskarth!Where stories live. Discover now