aşk

367 14 0
                                    

Saadet;
Arabada hic konusmadim ,yuzune bile bakmadim...yol boyuncu sadece etrafima baktim. Oda konusmadi hic, sadece bana arada baktigini hissediyodum o kadar. Kac gundur yasadiklarim beni öyle yormustu ki daha fazla konusmak falan istemiyodum. Ona kizginligim var elbet ama ondan cik kirginim... Canim öyle cok aciyoki bi yandan bana yasattiklari aklimdan cikmiyo öbur yandan da onsuz kalmayi ona yaklasmadan dokunmadan yasamayi dusunemiyorum. Evet hala cok seviyorum onu hala asigim o kadar cok kirgin kizgin olmama ragmen olmuyodu yapamiyodum unutmayi atlatmayi beceremiyorum. Ama mecburum aldatti beni sonucta . baska kadinlara sarildi... Baska kadinlarla yatti... Ben bunlari nasil kaldirabilirdim ömrum boyunca nasil unutabilirdim. O benim kocam. Gonlumu, ruhumu aklimi hatta bedenimi bile onda adadigim ilk insan.. eşim. Peki ne olucakti simdi. Ondan bosandiktan sonra hayatima kaldigim yerden devam edebilecekmiydim, onsuz dayanabilecekmiydim, baskasini sevme ihtimalim yok ,bi daha baskasina guvenemezdim . ben boyle dusunurken araba yi durdurmus kafasini cama yaslamis bi sekilde bana bakiyo. Hic farketmemistim. Ona bakmamaya calisiyodum cunku konusmak istemiyodum ayni seyleri tekrarlamak istemiyodum . tekrar etrafa baktim ormanlik bi alana getirmis beni .tek kelime etmedim gene O
" konusmasanda olur, en azindan yanimdasin.. Biliyomusun dun gece dolabin ustunde ilk evlendigimizde sana verdigim kendi esofman takimimi gordum. Atmamissin , kokun sinmisti ustune . yastigina sarilmistim sen yoksun diye ... Ama onu gorunce yastigi biraktim butun gece onu kokladim sonra sizdim bi ara sorhostum cunku ! Bilmem kac sise ictim ,ama cok ictim hatirliyorum ..ben sana cok baglanmisim , cok alismisim ..ve cok asigim.. Sen benim iki gözumun nurusun benim karimsin canimin en icisin... Hadi diyelimki seni aldattim ki öyle biseyi asla yapmam ama farzet ki oldu! Ben senin pesinden neden bu kadar geliyim bu kadar cok yalan olmasina ragmen kanitlar olmasina ragmen hic bi kanitim olmamasina ragmen ben neden bu kadar inkar ediyim neden aldatmadim diyim. Demekki gercekten asigim ve sana kanitim olmamasina ragmen dilimle savas veriyorum. Ben hic bisey yapmadim. Benim anlattigim seyler harfiyen dogru. Ben seni aldatmam . senin kokundan senin teninden baska bi ele dokunmam koklamam. Yapmam yapamam inan bana be gülum ... Nolur inan artik . ben bi gunumu daha sensiz geciremem yapamam . ....... Bisey demiycekmisin? Konusmuycakmisin ? Tamam konusma inanmada ! Ama ben bi gun daha sensiz kalamam . seni bi yere goturucem. İkimiz tek .sadece biz , sakin sakin kafamizi dinleriz , belki ruhumuzu , kalbimizi dinleriz . benim buna yani sana ihtiyacim var.."
O bunlari derken aglamamak icin zor tutuyodum kendimi.
" ben eve gitmek istiyorum! Evime gotur beni"
Dedim sakin bi sekilde hic sinirlenmeden ona bakmadan
" kocanin oldugu bulundugu heryer senin evin gülüm ..."
" ama ben senden bosaniyorum ... İslemler kayda gecmistir simdi"
" ama hala bosanmadik hala karimsin ve emin ol bosanmamak icin elimden ne geliyosa yapicam . ve bu surecte hala nikahli karim oldugun surecte istedigim heryere goturebilirim dimi seni kimse de karisamaz bana ! Simdi arkana yaslan ve bekle"
" istemiyorum!"
" ben istiyorum!"
" ne inatsin sen ya!"
"Aaaaa sizin inadinizin yaninda bizim inadimiz ne ki saadet hanim. Masallah inanmamakta cok israrcisiniz."
" sedat a niye vuruyosun ! Yardim etti bana ! Senin benim arkadasima vurmaya ne hakkin var !"
" arkadas ! Peki o seni arkadas olarak goruyomu! Bilmem farkindamisin ama bu it sana hic arkadas gozuyle bakmiyo........A ( kufur etmeye baslar) ama varya sana kendimi inandiriyim onun hesabini sonra kesicem bu onun yaninda kalmiycak benim karima yan gozle bakmanin hesabini odeticem "
" sen evli oldugun halde baska kadinlarla yatabiliyosun ama! Bunun hesabini bedelini gene ben oduyorum ! Sen sadece konusuyosun "
Bunu duyunca arabayi durdurdu ve indi arabadan benim kapimi acti. Elimden tutup cikardi hava biraz bulutluydu her an yagmur yagabilirdi yani. Karsima gecti silahini cikartip bana uzatti
" al sunu "
Şaskin saskin ona baktim
" al vur gitsin beni. Beni bu sozlerinden baska canimi hic bisey yakamaz!! Hadi cek tetigi mermi zaten silahin ucunda "
" sacmalama sok onu yerine!"
" ne yapmaya calisiyosun vur iste kutulursun benden bi daha dolanmam pesinden eger olmessem tekrar gelirim pesinden ama"
" asil sen napmaya calisiyosun benim icimdeki yangin sen ölunce diner mi saniyosun"
" peki benim yanginim nolucak! Sen bana her boyle baktiginda benim icim yaniyo öldur iste ben bu yanginla nasil yasiyim "
" benim icimdeki yangin senin askinla karisinca dayanilmaz bi hal aliyo!! . kahretsinki aklimdan cikmiyosun bi turlu ! Vazgecemiyorum ! Unutamiyorum ! Öyle cok kirginim ki sana kalbim dayanmiyo artik ! ( aglayarak konusur) neden ? Neden yapyin bunu bana? Neden? Naptim ben sana ? Seni sevmekten baska naptim ben sana?
Yagmur yagmaya baslar..
" Ben hic bisey yapmadim ! Hic bisey yapmadim!( bagirarak konusurlar) inan artik bana ! İnan! Neden ikimizin cani yaniyo neden? Birbirimizi bu kadar cok severken! ayri duramazken! Ne engel var aramizda ? Allah kahretsinki kanitlayamiyorum ! Elim kolum baglandi ! Goz gore gore gidiyosun elimden ! Ama konusmak disinda bisey yapamiyorum ! "
" cunku yalan soyluyosun ! Yalan ! Bak bitirdin bizi salih! Yaktin bitirdin! Deydimi bari !"
" inanmiycaksin dimi tamam ! Ben sıkarim o zaman kafama!( silahi kafasina dayar)"
" indir o silahı !"
Yagmur siddetlenmeye baslar
" ben sen yokken zaten bi öluyum"
" indir nolur o silahi salih !"
" ben dayanamam ! Sensizlige dayanamam ha olmusum ha yasmisim ! Hayatimda en sevdigim insani... Annemi kaybetmisim! Tutunacak hic bi dalim yokken seni bulmusum ! Simdide seni kaybediyorum ! yasamam icin bi sebep soylesene ! Sen kal ben orda annemin yaninda seni bekliycem !"
" salih nolur yapma! Nolur! "
" seni seviyorum..."
" tamam! tamam! ( bagirarak) inaniyorum sana yeterki indir su silahi "
" affettinmi !? İnaniyomusun bana !?"
" inaniyorum! İndir artik sunu! Yalvaririm indir artik!"
Silahi cebine koydu kosarak simsiki sarildik birbirimize . yagmurdan sirilsiklam olmusuz ikimizde .. Ama aşk in yaninda bu ne ki....

Okudugunuz icin cok tesekkur ederim🙏🤗❤



bir kiraz meselesiWhere stories live. Discover now