kaçırılma

309 12 0
                                    

YAZARİN AGZİNDAN;

Silah sesleri evde yankilanmaya basladi! Salih hemen yerinden sicradi yanina bakti . saadet yoktu ! Hemen yataktan cikip cekmecedeki  silahi aldi ve banyoyada bakti ! Saadet yoktu odada.. Ne bu silah sesleri simdi ? Hemen odadan cikti ve yamac ile selimide odadan cikarken gordu

Salih: noluyo lan?

Yamac : bilmiyorum inip bakalim ! Kadinlar nerde?

Selim : annem herkesi kilere goturdu!

Salih: saadet!

Selim: o da ordadir hadi asagiya bakalim!

Ucu birlikte etrafi kolacan ederek kapiya dogru gitti. Tam kapiyi acicakken saadet in çiglik sesi geldi arka bahceden. ' saliiihhhh! ' diye. Salih kapiyi acip kosarak arka bahceye gider. Telaslanarak..
Gittiginde kimse yoktur. Saadet e aldigi bandaji yerde gorur ve kendini kaybeder.. Bagirmaya baslar icindeki ofkeyi atmak icin! Ama nafile. Yamac gelir onu sakinlestirmeye calisir..

Yamac : oglum sakin ol bulucaz onu

Salih: kim lan bu kim! Kim! Benim karimi kaciracak cesareti nerden aliyo!!!

Selim : kendine gel ! Her kimse cikar ortaya birazdan!

Salih bahcedeki sandalye, masa , vazo, cicek ne varsa ortaliga savurur ! Adeta sinir krizi geciriyodur..

Saadet;

Sabah mide bulantisiyla uyandim . lavaboya kosup icimdekileri attim. Salih uyuyodu hala! Saat erkendi 8.00 di normalde 9.30 da uyanirdi ev halki.. Uyku tutmayinca asagi iniyim dedim.. Aklima makinaya kiyafet koydugum geldi! Yikamistir simdi bende bahceye asiyim en iyisi diye kiyafetimi giydim sacima salih in aldigi bandaji takip asagi indim. Kilere gidip kiyafetleri makinadan cikartip sepete koydum. Ve bahceye ciktim kiyafetleri asmak icin! Silah sesleri gelmeye basladi ! Ben soka girdim napicagimi bilemedim! Tam iceriye dogru kosucaktim ki bi adam beni kolumdan tuttu.

Adam: gel bakiyim benimle salih kocovalinin karisi!

Saadet: ya biraksana beni ne istiyosunuz benden!!??

Adam beni zorla arabaya dogru goturdu! Bende salihe sesledim! Daha dogrusu avazim ciktigi kadar ciglik attim salih diye! Sonra ne mi oldu adam burnuma. Bisey getirdi! Sonrasi karanlik!!

Yamac ;

Kahveyee gectik ben hala salih i sakinlestirmeye calisiyodum! Ama yok adamin gozu donmus! Hakli olarak! Babam bi yandan sakin olmasini soyleyip duruyodu kadinlarda evde telasla saadete ne oldugunu merak ediyolar! Saadetin babasi kardesi kahvede yanimizda onlarda merakta telasta! Saadet in annesi bizim evimizde oda bizden haber bekliyo! Salih desen  basini her iki elinin arasina almis sinirden adeta ates cikiyodu gozunden! Titreme geliyodu arada ! Caticilar her yere haber salmis saadeti ariyo.

Yamaç: oğlum sakinles biraz ! Korkutuyosun beni! Bulucaz merak etme!

Salih: yamaç ! Karımı kaçirdilar lan! Canımı kaçirdilar! Karninda benim canimi tasiyo! Bebegimi lan bebegimi! Nasil sakin olucam ! Benim karim nerde yamac ! Kim bilir nasildir simdi!

Yamac: lan bana inanmiyomusun! Biz neler atlattik oglum ! Bunuda atlaticaz! Olmayacak bisey merak etme!

Salih: lan onun kilina zarar gelsin yakarim lan cukuru yakarim! Sacinin teline dokunsunlar bi!!!!

Ben onu hala sakinlestirmeye calisirken caticilardan biri geldi elinde bi kutu salih hemen ayaklanip eline aldi kutuyu

Salih: bu ne lan?

Cocuk: kahvenin onune attilar posetin icindeydi. Bide bu zarf ..

Zarfin ustunde salih kocovali yaziyodu.. Salih hemen zarfi acip icinden kagiti cikardi.

bir kiraz meselesiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin