1. I need money

888 46 6
                                    

Jmenuji se Ethan Crider. Je mi devatenáct a bydlím bohužel ještě pořád se svými rodiči.

Žiju v San Franciscu.Koupil bych si byt, ale nemám peníze a rodiče mi je nedají. Mám našetřeno něco z brigády, ale na byt to nestačí.

Mimochodem, jak vypadám. No, celkem normálně, myslím.

Mám krátké blond vlasy, modré oči a hubenou postavu.Do posilky nechodím.

Zatím jsme neměl to štěstí abych potkal nějakou holku, která by se mi líbila.Prostě jsem se nikdy nezamiloval a nikdy s nikým ani nechodil.

Sice vám to může připadat divné, ale mě vztahy nebo sex nijak nechybí.

Můj nejlepší kámoš si sice ze mně dělá srandu, že jsem ještě nikoho neměl, ale on měl zas jen kluky.Jo, Josh je gay, ale já nejsem homofobik, takže když mi to řekl nic se nezměnilo.

Chvilku jsem se v jeho přítomnosti necítil dobře, ale zvykl jsem si, že Josh asi nikdy nebude pískat po holkách, co vypadají jako plastové panenky.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dnes jsme ve škole začínali o hodinu později, takže jsem si dal ráno sprchu.Nejdřív studenou, abych se probral a hned na to teplou.

Vešel jsem do pokoje s ručníkem kolem pasu a akorát jsem si všiml, že se mi rozsvítil displej mobilu.

Zpráva od Joshe. Škola se prý ruší úplně, ale mám se k němu stavit a s něčím mu pomoct.Odepsal jsem, že jsem u něj do čtvrt hodiny a začal se soukat do trička a kraťasů.

Do kapsy jsem si nacpal mobil a do zadní peněženku.Obul jsem si svoje sešlapané converse a vyrazil.

Jeho dům byl kousek, takže jsem nemusel nijak spěchat.Zajímalo by mě, co potřebuje.

Jestli mi řekne, že chce vykouřit tak mu jednu vrazim. V duchu jsem se nad svými úvahami zasmál a zazvonil u Joshových dveří.

,,Čau bro!" Vrhl se na mě hned ve dveřích a pevně mě objal.

,,Čau, takže cos potřeboval?" Objal jsem ho zpět a vešel s ním do domu.Josh narozdíl ode mně měl svůj vlastní byt.

,,Nooo." Poškrábal se za krkem.No bezva.To bude zase něco.

 ,,Nechceš si nejdřív sednout?" Nervózně se usmál. ,,Začínáš mě děsit." Ušklíbl jsem se a sedl si do obýváku na gauč.

Hned jsem se z něj ale zvedl když jsem si vzpomněl na to, co se na něm dělo když jsem tu byl naposledy.

Bylo to před měsícem, byl jsem tak trochu za školou a rodiče to zjistili.Strašně mě seřvali a já prostě zbaběle zdrhl.Bylo devět večer a nevěděl jsem kam jít, tak jsme šel k Joshovi.

Bylo odemčeno jako vždycky když byl doma, takže jsem prostě vešel.No, to byla chyba.Z obýváku se ozývaly dost divné zvuky a nechtějte vědět, co já blbec udělal, jo šel jsem tam.

Vidět byste to teda nechtěli.

Josh se uchechtl když si všiml jak jsem z gauče vystřelil a já po něm střelil naštvaným a trochu znechuceným pohledem.Hned zrudl a odešel do kuchyně pro pití.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

,,Takže?" Zeptal jsem se když si sedl vedle mě.Asi deset minut chodil po domě jen aby mi nemusel říkat proč mě sem vytáhl.

,,Ono to neni tak lehký říct. Budeš naštvanej a určitě mě pošleš někam." Obvinil mě.

,,Hele, jestli to bude nějaká blbost tak možná, ale jestli to bude totální pí*ovina, tak můžeš počítat s tim, že se na tebe vykašlu." Poplácal jsem ho po rameni.

,,No, tak fajn." Zhluboka se nadechl.

,,Jde o točení porna." Řekl skoro naráz a mě zaskočilo pití.

Takže jsem tady s prvním dílem :))

Vzhledem k tomu, že je to o klucích omlouvám se za sprosté výrazy, ale pochybuju, že kluci mluví slušně nebo že uvažují nad city a podobnými věcmi tolik jako holky, takže se pokusím tenhle příběh napsat co nejvíce jako kdyby mi to opravdu někdo odvyprávěl z vlastní zkušenosti :D Ale určitě to nedodržím :DD 

Teda snad jste mě pochopili :))

Děkuju NutellaA za komentář :) Moc mě potěšil :D Taky proto, že jsi první, kdo tuhle povídku okomentoval ti tenhle dílek věnuju :))

Děkuju všem, co si tuhle slátaninu přečtou :DD

YourGoldHere :)

He is problemWhere stories live. Discover now