14.

436 36 4
                                    

Nat byla pro Petera vždycky něco, jako máma taková "мать паук" (mama spider, le Lucka a ruština :^D), ona mu občas říkala "маленький паук" (little spider), když ho učila ruštinu. Vždycky se o něj tak hezky starala, vždycky o trošku více, než ostatní... Vždycky nad tím uvažoval, když jel do školy.
Dneska ho do školy nevezl Happy, jako obvykle, protože měl dovolenou, takže bohužel musel jet metrem.
Když dorazil do školy, všichni jeho spolužáci už tam byli, a také už věděli, kam výlet bude, protože byli ve škole v čas.
,,Pane učiteli, můžu se zeptat, kam bude tenhle výlet? Bohužel jsem tu nebyl, takže jsem to neslyšel a nikdo mi to nechce říct." Peter se pokusil, ale Pan Harrison jen kýval hlavou; ,,Bohužel Petere, ale myslím si, že se ti to nebude líbit." Zašklebil se na něj, což Petera trošku vyděsilo...

,,Lidi, dneska tady bude nějaká škola na výlet, tak se chovejte na úrovni," Tony volal na ostatní Avengers. ,,Takže žádné prank wars, žádné házení jídlem a ani žádné střílení šípů přes celou Tower!" Tony se porozhlédl. ,,Dívám se na tebe Clinte."
,,Cože?!" Podivil se. ,,Cítím se být zraněn." Falešně brečel.
,,Děti, děti, za chvíli tady budou." Nat varovala s menším úsměvem na tváři.
,,Ona ví všechno!" Postěžoval si Steve.
,,To ne, ale slyšela jsem, jak to FRIDAY říká, tupci." Zasmála se.

Peter's POV
Nevěděl jsem, kam přesně jedeme a nikdo se neobtěžoval tím mi to říct, ani Ned, ani MJ. Flash mě samozřejmě celou cestu otravoval a nadával mi. Klasika. Ale taky říkal něco o mé "stáži" v SI. Stáž je jen krycí jméno pro 'bydlím v Stark Tower a znám každého Avengera jako svoje boty'. Nevěděl jsem přesně, proč o tom něco mluvil, ale po několika minutách, jsem přišel na to proč...

A/N
Dneska je to mga krátké, ale jsem líná af, takže sorka.
~Do svidaniya!

If I knew [Neopraveno]Where stories live. Discover now