Kapitel 1. Ingen lunch men en sexig kille.

3.7K 4 0
                                    

      ( Något år innan första kapitlet )

Fan, för måndagar! Jag släpade mig upp ur sängen och drog på mig ett par höga jeans o en vit tröja. Jag måste komma ihåg att dra in magen, idag. Jag drog några snabba tag med hårborsten genom mitt nötbruna hår och sprang ner till matbordet. Jag hade för ett tag sedan bestämt mig för att skippa frukosten. Men det skulle inte mina föräldrar tilllåta. Så jag tog en skål hällde i lite yoghurt och lite flingsmulor och blaskade runt det innan jag slarvigt sjölde bort det mesta. Då såg det ut som om jag hade ätit. Men det gjorde jag aldrig längre. 
Det knarrade till i trappen och resten av min familj kom ner.
- Är du redan uppe? Frågade min pappa undrande.
- Ja, svarade jag snabbt.
- Och du har ätit redan? frågade han och kollade menande på den smutsiga skålen i diskhon.
- Ja, svarade jag, ännu en gång och lite för snabbt.
Han kollade undrande på mig och jag kände hur min puls ökade. Jag vände på klacken och försökte att inte se så misstänksam ut.

I skolan

Jag drämde igen skåpet och släpade mig efter dem andra till lunchen. Ångesten sköljde över mig när jag kollade på dem andra tjejernas kroppar. Dem var vältränade och smala. Så smala att revbenens underkant syntes på vissa av dem. Men ingen var så smal att dem vara "fula". Alla hade ett sött leende, tränade rumpor, snygga fasta bröst och en slimmad kropp. Jag var tjock. Tjock med små bröst. Inget mer. Bara en patetisk tjock människa med små bröst. Jag vände mig om och gick ifrån matsalen.
Ingen mer lunch. Inte förrän jag är lika snygg som dem, tänkte jag för mig själv.
Någon greppade min handled  och drog mig in på en skoltoalett.
- Hej, viskade någon sensuellt i mitt öra.
Jag svarade med att fråga vem det var som höll i mig. Paniken strömmade igenom mig. Hen snurrade runt mig och kollade mig djup i ögonen.
- Martin. Din nya kille, svarade han med ett finurligt leende.
Mjuka läppar pressades mot mina och jag drog förvånat ifrån. En halv sekund senare kysste jag honom igen. Våra läppar pulserade mot varandra och det övergick snabbt till hångel. Passionerat kysste han mig ner på halsen och fingrade mig under tröjan. Jag kände att han gjorde ett sugmärke på halsen innan han slickade mig lite på halsen och började kyssa mig på halsen igen. Jag bet honom lite i läppen och rufsade i hans hår, smekte honom ner på magen och över jeanstyget. Jag kände hur han växte under mig och jag blev nästan genast kåt. Men bestämde mig snabbt för att spela svår. Jag drog ifrån blinkade mot honom med ena ögat och lämnade toaletten med ett liten fniss.
Han gillade mig?

Skolan var slut och jag började gå hemåt. Hoppas den där killen verkligen gillade mig. Och trodde att jag var smal. Man kan hoppas iallafall.
Jag bestämde mig för att jogga hem. Då var dagens träning avklarad.

————————————————————————
MÅSTE LÄSAS!
För alla som tycker att dem har läst 3 kapitel: Jag raderade det förra. Ok? "Du... " är alltså det första och "Ingen lunch men en sexig kille" är det andra kapitlet okej?!?
Okej nu kan ni sluta läsa om ni vill!🤣

Hello, Tjo, Haj, Tjena mittbena!

Skriver jag för korta kapitel? Eller är uppdateringen för dålig? Är boken kass eller är den ok? Kommentera gärna! 🥰

//Okand20😝

Fuck you and my body!حيث تعيش القصص. اكتشف الآن