Kapitel 2.

3.2K 3 0
                                    

När jag närmade mig mitt hus så saktad jag ner farten. Jag var ganska mycket på gymmet eller i stallet så duschade gjorde hela tiden. Inte efter en joggingtur på fem minuter alltså.
Jag öppnade den svarta trädörren och gick in i den lilla hallen.
Det plingade till från min mobil. Vem brukar vilja få tag i mig förutom Hannah och Lennie? Inget nummer jag känner igen. Men det var en fråga om jag ville ses. Jag öppnade safari och sökte upp Eniro för att få reda på vem det var som ville träffas.
Martin Ehlstraand.
Vänta, Martin?
Jag svarade och frågade om det var han. Han skrev bara att han såg mig jogga hem och undrade om jag ville ses. Han bad mig gå tillbaka till Martallsvägens busshållsplats så kunde han hämta upp mig. Jag svarade tveksamt Okej , innan jag begav mig tillbaka.
En svart moped stod parkerad på buss hållsplatsen. Killen som satt på vinkade åt mig att skynda på. Jag hoppade upp och knäppte på mig hjälmen. Jag kände musklerna under den tunna tröjan. Hela jag var på helspänn.
                   (TIO MINUTER SENARE)
Vi hoppade av mopeden och mycket riktig så var det Martin. Martin från skoltoan.😏
Han tog försiktigt tag i min hjälm och drog av mig den. Hängde den på styret och förde mig mot hans hus. Så fort vi kom in i den lite större hallen så tryckte han mig mot väggen. Han rörde sig hetsigt över min kropp. Klämde lite på mina bröst och kysste mig på halsen. Jag stönade lätt av hans beröring. Hans hand gled in innanför tröjan och han började söka sig upp mot min bh. Jag slet av honom tröjan och knäppte upp hans skärp. Jag kände hur han växte genom jeanstyget. Han lyfte upp mig i famnen och höll om min röv.  Martin slängde ner mig på sängen och slet av mig alla kläder. Han hämtade en liten låda med sexleksaker och drog på sig en kondom, innan han satte fast mig med handklovar. Jag började få lätt panik. Jag är ju oskuld. Nu låg jag som ett krus med benen brett isär och Martin böjde sig ner och började slicka min fitta. Det var så jävla skönt. Han höll på i säker 5 minuter innan han långsamt reste sig och hämtade ngt. Jag såg inte vad han höll i men kände en plötslig kyla i underlivet. Det började rinna ur min fitta, och jag fattade att han hade stoppat i en isbit??. Ja, jag var ju fortfarande kåt, som fan. Han lade sig över mig och började klämma på min kropp innan han tryckte sig in i mig. Jag skrek av obehag och svag smärta.
- Är du oskuld? Undrade Martin.
Jag nickade bara.
- Andas bara älskling, andas och slappna av. Viskade han i mitt öra. Han drog sig ur innan han tryckte sig in i mig igen och och juckade långsamt. Det var lite skönt ändå, jag stönade långsamt i tackt med hans kuk. Han körde snabbare innan jag långsamt kände ett sug i maggropen och jag spände hela kroppen innan jag började skaka. Jag fick min första orgasm. Jag skrek ut mitt stön innan jag ramlade ihop lite och han började kyssa mig innan han drog sig ur.
Jag hade förlorat min oskuld.

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Oct 27, 2019 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Fuck you and my body!Kde žijí příběhy. Začni objevovat