Benim sana duyduğum şey seksten öte

207 7 2
                                    

Kanepede uzanmış televizyon izliyorum aslında kafamın içinde yine kendimle kavga ediyorum. Sabah olanlar yüzünden mantıklı olan tarafım yine aptal aşık olan beni soru bombardımanına tutuyor iken kafamın içinde benden bağımsız iki kişinin kavgaya tutuştuğunu hayal ettim. Bu sanki benim meselem değilmiş gibi onlara seyirci kalmayı tercih ederek kanepede kıvrılıp uyuma moduna geçtim.

Uykusuz değildim uyku Yalçından kaçmak için bir bahaneydi sadece. Onunla birlikte bu şekilde yani gerçek evliler gibi olmak bu dünyada istediğim tek şeydi. Ama yine de bu istek benim ona kendimi tamamen birakmam için yetemiyordu. Ne istediğimi ben bile bilmiyorum artik ben de yorulmuştum. Içimde günün her anı Yalçınla olan durumuma göre duygusal depremler yaşamak benim için de oldukça zordu. Bu duygusal dengesizlik hali beni ondan daha çok yoruyordu bunu yeni farketmeye başlıyordum.

Düşünürken uyuyakalmışım sanırım böyle kaç saat geçti bilmiyorum. uyandığımda belime dolanan elleri hissedince kanepede arkama dönerek  bana sarılmış olan Yalçınla burun buruna geldim.  Bana arkamdan sarılmış uzun boyuyla kanepeye sığamamıştı Yalçın.  Anlaşılan o da işten gelince yanıma kıvrılmıştı. Üzerindekilere bakacak olursak gelir gelmez kıvrılmıştı hatta kıyafetleri üzerindeydi değişmemişti.

Ben kıpırdayınca o da uyanır gibi oldu ama uyanmadı. Elimi yanağına koyarak okşamaya başladım. Büyük ihtimalle aç uyumuştu uyanıp yemek yemesi gerekiyor diye düşündüm. Gerçi eğer saat dokuzu geçtiyse yemek yemezdi ama olsun en azından üzerini değişip yatağımıza  gideriz diye düşündüm. Kaç saattir bu halde bilmiyorum ama bu küçük kanepede pek rahat olması  beklenemezdi. Onun rahatsız olması  beni de rahatsız ediyordu.

Yüzünün her ayrıntısını  izleyerek Ellerimle yanağını okşamaya başlayınca gülümseyerek elimi tutup öptü.
- Uyandın mı yavrum?

-Evet uyandım, sen neden uyandirmadin beni gelince saat kaç oldu kim bilir

-Cok yorgun görünüyordun kıyamadım. Eve de uyumak için erken geldiğini düşünüp uyandirmadim sayende ben de uyudum mis gibi işte olsun.

-Uydurma bu kanepe senin için pek de rahat gözükmüyor

-Kokunun olduğu her yerde rahat uyurum ben uydurmuyorum

İşte Irmak nakavt... ben bu adama nasıl karşı koyabilirim ki? Gözümden kalpler çıkarak dudaklarına uzandım ve kollarında eriyene kadar öpüştük.

Geri çekilip aşkla baktim ve -acıkmışsındır saat dokuzu geçmeden yemek hazırlayayım sana

-Acıktım ama sana acıktım ben diyerek üstüme çıkıp dudaklarını boynuma gömdü. Ben saçlarının kokusunu içime çekerken o da benim kokumu içine çekti.
Sonra beni yavaşça doğrultup üzerimdeki pijama üstünü çıkardı. sütyen takmamış yarım atlet giymiştim onu da çıkardıktan sonra göğüslerimi öpmeye basladi. Bu arada bir eliyle göğsümü sıkıştırırken diğeriyle saçımdaki tokayı çıkardı ve

-Ben senin üzerindeyken saçlarının yatağa serilmesine, sen benim kucagimdayken de saçlarının yüzüme dökülmesine bayılıyorum. Onları dışarıya çıkarken saldığında başka birinin böyle hayaller kurma ihtimali beni çıldırtıyor. Artik saçlarını  dışarıda salmasan olmaz mı?

Ben yüzüne aptal aptal bakarken o  ustumuzdekilerden kurtulup beni kucağına aldı. Altımda yavaşça hareket ederken tekrar göğüslerimi öpmeye basladi. Ben inleyerek başımı eğince uzun saçlarım yüzüne dogru döküldü. Saçlarımı isaret edip

-Iste bundan bahsediyorum böyle yapınca  beni delirtiyorsun. Neden cevap vermiyorsun söyle salacak mısın saçlarını?

Ben kendimden gecmis onu içimde istiyordum o ise konusuyordu. Kendimi ona bastirarak

Düzmece EvlilikDonde viven las historias. Descúbrelo ahora