•Tizennegyedik•

1.1K 80 8
                                    

A születésnap előtti nap. A felfordulás már most hatalmas, mindenki azzal van elfoglalva, hogy milyen produkciók lesznek, hogy ki mit fog felvenni és hogy ki lesz a DJ.
Már egy kicsit én is izgultam, hisz fontos esemény volt, ráadásul a rúdtáncom miatt is volt bennem stressz rendesen. Már minden mozdulatát tökéletesen tudtam, kisujjból ment minden, de azért még is féltem, hogy nehogy elrontsam, vagy véletélenül elessek, ami rohadt ciki lenne.

Már korán reggel össze szereltek egy rúdat a csarnok egyik részébe, hogy majd az este valamelyik felében ott tudjak tekeregni. Hétkor én már átöltözve gyakoroltam, ugyanis ez volt a főpróba.
Jól ment, nem volt benne hiba, Lucy meg is dicsért.

Sok ember sürgött forgott, szerelték össze a színpadot, állították be a világítást, a hangfalakat, hoztak asztalokat, pultot, meg minden olyan dolgot, ami kellhet.

A motyómat készültem össze pakolni, amikor a szemem sarkából megláttam Jungkook-ot az emeleten a korlátnak támaszkodva. Amikor észre vette, hogy nézem csak szimplán ellökte magát a vastól és elment. Nem tudtam mire vélni viselkedését, kicsit furcsának találtam, ezért felvettem a pulcsimat és magamra húzva a cipőmet utána indultam.

Össze is futottam vele a folyosón, de ahogy elnéztem ő nem őrült nekem annyira.

- Kook - mosolyodtam el egy kicsit - Hogy van a kezed? - pillantottam a még mindig kötésben lévő jobbjára. Megint eszembe jutott, hogy azt mondta miattam csinálta. Ezt tényleg nem tudtam hova tenni és magyarázatot vártam.

- Jobban - biccentett egyet rám sem nézve, majd már indult is volna meg.

Utána fordultam és összeráncolt szemöldökkel néztem utánna.

- Baj van?

- Nincs - rázta meg a fejét, majd lesétált a lépcsőn.

Na jó. Most már tényleg nem tudok kiigazodni rajta. Mi a franc ütött belé? Haragszik? Vagy megbántottam valamivel? De hisz nem is mondtam  neki semmit.

Összezavarodva mentem vissza a táskámhoz, hogy összepakoljak. Mivel nem volt túl sok dolgom, otthon takarítottam egy kicsit és bevásárolni is elmentem, mivel a hűtőben egy doboz tejen és egy bubis ásványvízen kívül nem volt semmi. Mindent a helyére pakoltam, sőt, még egy gyors ebédet is főztem, amit sorozat nézés közben meg is ettem. A végén tuti, hogy meg fog halni a csaj, már most látom. A palija pedig biztos hogy össze haverkodik valaki mással. Aljadék.

Egy kis pihenés után visszatértem családomhoz, és körbe kérdeztem, nem e kell valamiben segíteni, de a férfiak nem hagytak még egy falapot se megemelni, mondván nekem kell az erő a rúd tánchoz.

Levezetésképp inkább lementem a kondiba, ahol beszélgettem a fiúkkal.
Elmondásuk szerint már rohadtul várják a produkciómat és nagyon büszkék rám, amiért végre engem is rendesen beavatnak.
Megállapítottuk, hogy már kurvára régen pókereztünk, így hamarosan ideje lenne bepótolni.

- Megint el fogunk verni - dörzsölte össze tenyereit Steve, a kondi ásza, aki talán ötször nagyobb nálam.
Hangosan elnevettem magam, de rögtön el is halkultam, amikor arra lettem figyelmes, hogy Kook besétál a hatalmas terembe, majd végig nézve társaságunkon, tőlünk a lehető legmesszebbre megy. Nagyot sóhajtva bámultam magam elé és hallgattam, hogy körülöttem mikről beszélgetnek.

Futottam egy fél órát, lépcsőztem, csináltam guggolásokat, felüléseket, a végére pedig nyújtottam.
Törülközővel a nyakamban indultam el Jungkook felé, aki akkor éppen egy padon ülve a tükörrel szemben emelgetett egy súlyzót.
Érkezésemet láthatta, de direkt nem szentelt neki nagy figyelmet.

I. Piszkos Meló [JK ff] ✔️Where stories live. Discover now