41.

2.1K 70 0
                                    


Zoe

Hamarabb felébredtem mint Lew ezért kiültem az erkélyre. A napocska sugarai simogatták az arcomat. Végre olyan országban vagyok ahol süt a Nap. Se Franciaországban,se Silverstone-ban. Az elmúlt két hetet Lewissal töltöttem. A veszekedésünk óta Lewis már teljes mértékben megbízik bennem, ami nagyon jó érzés. Ami pedig engem illet. Én megakarok benne bízni, de úgy vagyok vele,hogy hiszem ha látom. Vagyis,ha lesz egy lány aki nagyon hajt Lewisra akkor Lewisnak szépen le kell koppantania a lányt. Mert ha nem teszi meg akkor megfojtom. Csak egy kicsit él mellettem diktatúrában. Mindegy. Mindig is szerettem a Hungaoringot. A kedvenc pályáim között van. A város is szép, a kaja elképesztően finom. Minden jó itt. Szívem mélyén nagyon örülök neki,hogy végre szünet lesz. Lewisnak is, nekem is. Ez lesz az első nyaralásunk mint egy pár ami miatt már nagyon várom. Még több időt fogunk együtt tölteni, mert mindjárt itt lesz a szeptember és az nekem konkrétan nem lesz pihenőm. Végig fogok vonulni New York-i divathéten, a Londonin és még a Milánóin is. Voltam párszor divatbemutatón, de már most parázok ha bele gondolok. Az vettem észre,hogy Lew lépett ki az erkélyre, de azonnal visszafordult, mert a szemébe sütött a Nap. Hmm.. napról-napra gyönyörködök benne, de most konkrétan elájultam tőle. A össze-vissza álló göndör fürtjei, a tetoválásokkal tarkított izmos felsőteste. Tökéletes!

-Így már jobb.-ült le mellém Lew.

-Komolyan napszemüvegért mentél be?-kérdeztem.

-A szemembe sütött a Nap.-mondta.

-Arrgh. Annyi baj van veled.-forgattam meg a szemeimet.

-Bogyó! Fáradt vagyok.-döntötte a fejét a mellkassomra.

-Hát ez van aki nem fekszik le korán.-simogattam a haját.

-Nem mond azt,hogy nem élvezted.-felelte Lew. Hát igen... történtek az éjszaka dolgok, de ez kettőnkre tartozik.

-Én ezt nem mondom, de este mondtam neked,hogy ne nyavalyog nekem,hogy fáradt vagy. Érdekes én nem mondom,hogy fáradt vagyok.-magyaráztam.

-Akkor máskor ne nyavalyognál nekem.-vágta rá. Egy órával később egy piros pöttyös haspólót farmerrövidnadrággal és egy piros puma cipővel vártam Lewist a folyosón.

-És még mindig rám kell várni.-kiáltottam.

-Hugi!-lépett mellém Seb.

-Bátyuskám!-öleltem át.

-Látom nekem fogsz szurkolni.-mutatott a pólómra.

-Igen. Nem Lewisnak kell mindig szurkolnom.-feleltem nevetve.

-Jól teszed. Na megyek mert még beszélnem kell néhány mérnökkel. Szia hugi!-ölelt meg még egyszer.

-Szia bátyó!-köszöntem el tőle.-Lewis gyere már!

-Jól van már! Itt vagyok.-csukta be szobánk ajtaját.

-Muszáj neked mindig belőni a séródat.-túrtam bele a hajába.

-Most tönkre tetted a munkámat.-duzogta és feltette a sapkáját. Nem volt semmi értelme beállítani a haját, mert ahogy felrakta volna a sapkát ugyanolyan kócos lett volna a haja mint most. Néha nem értem. Már a szálloda előtt rengeteg rajongó fogadta Lewt. Öröm nézni a rajongóival. Addig én a telefonomat nyomkodtam. Atyaég tegnap este néztem az üzeneteimet, de már most sok van.

-Készítünk egy közös fotót?-ugrott elém egy rajongó lány.

-Velem?-kérdeztem meglepődve.

Stay (Lewis Hamilton Fanfiction)Onde histórias criam vida. Descubra agora