32. Begin Again

1.4K 153 13
                                    

 Justin Bieber

“Vítejte zpátky! Je to tak dlouho!” Byl jsem ohromen velkým, nepatrně zpoceným Italem, když jsme s Rori vešli do mé oblíbené restaurace. Pan Dino se dotkl mých vlasů a já byl rád, že jsem je dnes nechal dole, protože jinak by mi je zničil.

“Jak se máte, pane Dino, máte pro nás stůl?” Zasmál jsem se, když mě pustil.

Široce se usmál a jeho oči putovaly k Rori. Brzy byla také v jeho rukou. “Věděl jsem, že z ní něco bude!” Rori se začervenala a postavila se vedle mě, plachost jí neumožnila mluvit. Majitel se nahnul vpřed a zašeptal mi do ucha. “Bylo to tím způsobem, jak ses na ní díval!” Než jsem mohl něco říct, opět zakřičel. “Teď k vašemu stolu!”

Když jsme seděli, mé oči přecházely po menu jen proto, aby to tak vypadalo. Už jsem věděl co si dám. Snížil jsem lístek, abych se podíval na Rori, chtěl jsem vědět jestli se na mě dívala. Její oči se vykulily předtím, než rychle vzala menu, zablokovala mi tím pohled. Ušklíbl jsem se a udělal to samé. Počkal jsem pár sekund mezitím, co jsem opět položil menu. Udělala to samé. Mrkl jsem a ona se zachichotala předtím, než opět pomocí menu zakryla tvář.

Rozhodl jsem se si to užít, pomalu jsem přemístil nohu k ní dokud nebyla vedle. Měl jsem obyčejné conversky, takže jsem svou nohou zabrousil o její. Ruka okolo menu zesílila. Nesnížila jej. Pomalu jsem nohou přecházel nahoru po lýtku. Dnes měla úzké džíny, takže jsem věděl, že cítí materiál mé boty. Nohu jsem položil zpět dolů na zem a zvedl menu, mé oči se soustředily na místo, ale nepřečetl jsem ani jedno slovo. Rád škádlím.

Chvíli jsem myslel, že mé činy bude ignorovat. Ale poté jsem slyšel jak položila své menu a náhle se okolo mé nohy omotala její a pokračovala nahoru. Sundala si baleríny. Zvedl jsem menu ještě výše, abych skryl velký úšklebek. Několikrát zopakovala činy a já nemohl popírat rozkoš, kterou mi to dávalo.

Nakonec jsem položil menu a podívali jsme se vzájemně do očí. Neusmívala se, ale věděl jsem, že chce. Přerušila spojení a zírala dolů na dřevo. Její noha se začala odtahovat, ale já jí rychle pod stolem chytil za kotník a dal si ji do rozkroku. Její hlava vystřelila nahoru a zalapala po dechu. “Justine-”

Začala, ale zastavil jsem ji zvednutím mé volné ruky a zasyčením. Usmál jsem se za svým prstem předtím, než jsem snížil ruku k tomu, abych jí masíroval nohu, hladil jsem jí v malých kroužcích. Než něco stačila říct, objevil se číšník. “Jedna California a dvě Coly, prosím.” Objednal jsem za nás. Číšník si vzal menu a odešel. Rori ihned povolila.

“Budeš mi celý oběd takhle držet nohu, protože cítím, jak mi začíná křeč.” Nemohl jsem si pomoct, ale zasmál se, poté jsem její nohu nechal vyklouznout z mých rukou. “Děkuju.”

Hravě jsem na ní vyplázl jazyk. “Tohle se stane, když tohle budeš chtít dělat nohama!”

Otevřela pusu. “Začal sis!”

Protočil jsem očima. “Prosím tě, miláčku, všichni víme, že ze mě nemůžeš sundat ruce! A teď je to taky tvoje noha!” Hrál jsem dál.

Rori potřásla hlavou. “Ty jsi ale dílo.”

Opět jsem mrkl. “To je to, co říkají všechny holky.”

Veronica Cole

Hlasité bouchnutí kovových skříněk a zvuky kamarádů zaplnilo ovzduší, já a Dani jsme šli přes zaplněnou chodbu střední školy. Sakra, chtěla bych, aby byly znovu prázdniny. Je moc brzo na to, abychom se vrátily!!!

Night Fix by wildkidzzKde žijí příběhy. Začni objevovat