4

1.8K 30 0
                                    

pov Niall

Ik heb Rose nog nooit zo gezien. Al 3 dagen zit ze in het ziekenhuis. Ik kom net van een vergadering en ben nu weer onderweg naar het ziekenhuis. Ik loop de kamer binnen en zie dat Dean wakker is. Hij ligt bij Rose opschoot met zijn hoofdje tegen haar borst aan. "Hey" zeg ik. Rose kijkt op en glimlacht. Rose gaat wat rechter zitten en ik kom erbij op bed zitten.

"En hoe ging het" vraagt ze. "Ja wel goed' zeg ik ze knikt. "Weten ze het al" vraagt ze. "Dat ik vader ben" vraag ik ze knikt. "Ja heb het ze net verteld" zeg ik "En".

Ze waren geschrokken en wisten niet echt wat ze moesten" zeg  ik ze knikt.

"Mama wie da" vraagt Dean. Ze kijkt me aan ik schud me hoofd. "Is een vriend van mama" zegt ze met moeite. Ik zie echt hoeveel pijn het der doet. Ik moet iets verzinnen dat ik der kan helpen.

"Ik kom zo moet even bellen" zeg ik ze knikt en kijk naar Dean.

"Met simon" hoor ik door de telefoon. "Hey uncle Simon" zeg ik. "Hey Nialler wat is er jongen" vraagt hij. "Simon je weet toch he dat hele verhaal over dat ik vader ben" zeg ik. "Ja maar je wilt het niet" zegt hij. "Simon ik kan Rose niet zo achterlaten met Dean. Ze vraagt elke dag of ik het vaderschap wel wil gaan doen" zeg ik. "Niall je gaat nooit thuis zijn" zegt hij. "Dat weet ik Simon, maar is er een kans dat ik ze mee kan nemen" vraag ik. "Op tournee" vraagt hij. "Ja" zeg ik. "Poeh Niall daar vraag je me wat" zegt hij. "Alsjeblieft Simon Rose heeft me nodig en ik wil me kind graag zien ik wil een vader zijn" zeg ik. "Oke ik ga het regelen voor je" zegt hij. "Echt dankjewel" zeg ik.

Ik loop de kamer weer binnen. Rose is wat dingetjes aan het opruimen en Dean slaapt.

"Ohw hey je bent er weer" zegt ze ik knik. "Rose ik heb net overlegd" zeg ik. "Wat bedoel je" "Nou ja euhm ik wil Dean zijn vader zijn, maar dan wil ik je wel vragen of je mee op tournee wilt" zeg ik. Ze kijkt blij maar ook weer niet.

"Ik weet niet wat ik moet zeggen" zegt ze. Ik loop naar der toe en pak der handen vast. "Ik wil je helpen met het ouderschap. Ik wil me kind zien opgroeien" zeg ik. "Maar je zei...Dat weet ik en ik heb alleen maar zitten nadenken afgelopen dagen" zeg ik ze knikt. "Maar als je het niet wilt is dat ook oke en vraag ik mijn moeder of ze je wilt helpen" zeg ik. "Ik wil dat Dean opgroeit met beide ouders' zegt ze zacht en kijkt naar de slapende jongen. "Dus je gaat mee' vraag ik. "Ik denk het" zegt ze. "Het komt goed" zeg ik ze knikt. Ik sla me armen om me heen en zucht even. Ik hoor de deur open gaan en kijk op. Mam Greg en de jongens komen binnen. "Hey" zeggen we. "Hey en hoe gaat het met hem" vraagt mam. "Hij is vanochtend wakker geworden hij slaapt nu even" zegt Rose ze kijken allemaal blij aan. 

"Mam" zeg ik ze kijkt me aan. "Ik ga het doen" zeg ik. "Echt" vraagt ze ik knik. Ze geeft me een knuffel. "Je wordt een geweldige vader lieverd" zegt ze. "EN jij oma" 

"Maar hoe ga je dat dan doen als je niet veel thuis gaat zijn" vraagt Greg. "Ze gaan mee op tournee" zeg ik ze knikken.

"Dus papa Niall gefeliciteerd man" zegt Harry en geeft me een knuffel. 

"Oma' horen we opeens. "Hey lieverd lekker geslapen" vraagt mam hij knikt blij. 

"Rose" zegt een arts. Ze lopen de kamer uit.

"Ik ben trots op je" zegt mam ik glimlach en ga bij Dean op bed zitten. 

"Hey lieverd" zeg ik. Dean kijkt me aan. God wat lijk je veel op mij. "Oma wie da" vraagt hij weer ik grinnik. Ze kijkt mij aan. "Ik ben je papa lieverd" zeg ik. Hij kijkt me gek aan maar kruipt toch op mijn schoot.

"Mama" zegt hij. "mama komt zo" zeg ik. Rose komt de kamer binnen en als ze ons ziet glimlacht ze gelijk. "En wat zei de dokter" vraag ik. "Over een uurtje komen ze hem controleren en als alles goed is kunnen we naar huis" zegt ze ik knik. 

"Zit je lekker lieverd' vraagt ROse hij knikt tegen me borst aan. 

*

De dokter is net geweest en hij mag mee naar huis. ROse heeft hem even verschoond en aangekleed. Ik pak de spullen en geef Rose haar tas en dan gaan we. Dean slaapt weer. Dokter had verteld dat hij veel zou gaan slapen. Bij de auto van Rose help ik der even. "Zullen we morgen even iets afspreken om wat te bespreken" vraag ik ze knikt. Ik geef der een knuffel en dan nemen we afscheid van elkaar.

In de auto heb ik me moeder broer en Harry in de auto. "Nog even en zijn jullie een echt gezin want jullie kunnen niet zonder elkaar" zegt mam. Ik reageer er niet op en let op de weg. 

Wat zou ik dat wel graag willen een echt gezin vormen met Rose. 

Daddy HoranWhere stories live. Discover now