9

1.6K 32 4
                                    

Pov Rose

Ik heb net met Niall de hele bus versierd. Dean is namelijk jarig. Het is nog best vroeg.

We maken de andere alvast wakker. We kleden ons aan en dan gaan Niall en ik Dean wakker maken.

"Dean lieverd" zeg ik. Na een tijdje opent hij zijn oogjes. " papa mama" zegt hij. Ik tik hem op en druk een kusje op zijn haartjes. "Gefeliciteerd lieverd" zeg ik Dean kijkt me aan. Niall feliciteert hem ook. We lopen naar de andere. Dean kijkt ze aan ze schuiven allemaal an de kant en Dean ziet nu alle cadeautjes. " voor mij" vraagt hij ik knik.

Dean heeft alle cadeautjes uitgepakt. HIj is nu op de grond aan het spelen met wat nieuwe cadeautjes. Ik sta op en ga me even omkleden. Als ik klaar ben kijk ik even op me telefoon.

"Hey" hoor ik achter me. Ik kijk op en zie Niall staan. "Hey" glimlach ik. "Ik wil vanavond Dean het podium opnemen dat hij jarig is"zegt hij. "Ja is goed" zeg ik. 

Niall kleed zich ook snel om. "Wanneer kunnen we ergens de stad in" vraag ik. "Morgen hoezo" vraagt hij. "Ik wil Dean zijn naam hier klein laten tattoeren" zeg ik hij knikt. "Ga je dan mee' vraag ik. "Ja is goed" zegt hij.

"NIall" zeg ik. Hij kijkt op. "Zit je ergens mee" vraag ik. "Ik haat het dat ik het bijna 2 jaar gemist heb dat ik er niet voor je kon zijn" zegt hij. "Niall Dena houd van je. Hij is zo blij dat hij een vader heeft nu en je bent er nu. Ja ik heb het zwaar gehad, maar ik heb jou nu die me kan helpen en je familie" zeg ik hij knikt. Ik druk een kus op zijn wang. "En ik hou ook van je ik ben ook echt blij dat je er bent en dat het zo goed klikt tussen jullie twee" zeg ik hij kijkt me glimlachend aan.

hij trekt me meer naar hem toe. "Ik hou ook van jou" zegt hij en kust me dan. Ik glimlach en kus hem dan terug. Als hij opeens om toestemming vraagt geef ik hem die. 

Als we Dean horen roepen trekken we terug. We lopen samen terug. 

Ik kleed Dean even aan en dan gaan we eten. Ik wordt gebeld door maura. "Dean oma" zeg ik en neem op. Maura komt in beeld. "Oma" roept Dean. "Hey jarig jopje" zegt ze. "Oma kijk" zegt Dean en neemt de telefoon over. "Ik zie niks lieverd" zegt ze. Ik pak de telefoon en film Dean. 

"Dat zijn veel cadeautjes" zegt ze hij knikt.

Na een tijdje hangen we op. We lopen de Arena naar binnen. 

*

Dean gooit zijn hele flesje drinken over zich heen. "Mama" zegt hij. "EN nu dan" vraag ik.

Ik pak de sleutel van de bus en loop richting buiten. 

Gek de deur is al open. Ik pak nieuwe kleren en zie opeen me ouders zitten. "Wat doen jullie hier" vraag ik "Nog afmaken waar we aan begonnen zijn" zegt me vader. Ik slik even. 

Onder de kleding heb ik me telefoon vast. Ik bel stiekem Niall op.

"Doe dan er is niemand hier" zeg ik. "We kunnen wel even naar buiten gaan daar staan alle fans" zegt mam. "Prima" zeg ik. We lopen richting buiten. Ze beginnen te gillen als ze me zien.

"Hoe zou Dean het vinden als hij een cadeau krijgt van ons. Geen moeder meer" zegt mam. 

Ik hoor opeens een schot maar voel niks. Ik kijk en zie me vader in een krimpen. En dan nog een en nog een. Een gata naar me moeder maar me moeder kon nog net schieten. De kogel komt in me buik.

Ik hoor nog ligt fans gillen.

Pov Niall

Ik kom buiten met Zayn ik vertrouwde het niet. Ik hoor een paar schoten. Ik zie de ouders neer vallen en kijk naar ROse. Zij valt ook neer. Ik ren er heen en zie dat er bloed van der buik af komt.

Daddy HoranWhere stories live. Discover now