22

10.6K 307 60
                                    

Needitat




Ne urcam in masina iar Roger conduce in liniste

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.






Ne urcam in masina iar Roger conduce in liniste. Coapsa mea e lipita de a lui Harvey si mana lui isi face de lucru cu marginea rochiei mele care ajunge undeva pana la mijlocul coapsei. Ma uit la el dar nu observa, este pierdut in ganduri si se uita pe geam.

Imi scot telefonul din gentuta neagra de langa mine si vad ca am doua apeluri ratate de la Sebastian si un mesaj nou.

"suna-ma te rog."

Il bag inapoi si un junghi de vinovatie imi strapunge sufletul dar aleg sa il ignor. Ma voi bucura de seara asta cu Harvey si il voi suna pe Seba dupa.

Dupa vreo 10 minute Roger opreste masina in fata unei cladiri inalte. Imi dau seama ca este un loc select datorita celor doi barbati bine facuti de la intrare si cuplurilor care asteapta sa intre. Sunt femei imbracate elegant, cu rochii scumpe de seara si machiaj impecabil si barbati la costum. Toti sunt clar trecuti de 40 de ani si imi dau seama ca pana si Harvey este prea tanar pentru acest local. Harvey imi surprinde privirea si se uita ingrijorat la mine.

-E totul okay?

-Da, doar ca..., ii zambesc timid, as fi vrut sa te am doar pentru mine, sa nu fim inconjurati de atat lume importanta...

Ma priveste pentru cateva secunde si apoi zambeste atotstiutor si da din cap.

-Cum vrei tu, printeso. Ai alta idee unde am putea merge? Pentru ca eu nu m-am gandit ca exista vreo fata care sa nu vrea la unul din cele mai selecte restaurante din New York, zambeste sarcastic in contiuare si eu ma incrunt usor.

-Pai nu ai cunoscut nicio fata ca mine pana acum.

Ii zambesc nonsalant si toata ingamfarea ii dispare de pe fata.

-Adevarat...sopteste astfel incat doar eu sa il pot auzi. Acum realizez si eu ca Roger ne poate auzi perfect si ma inrosesc. Imi alung si gandul asta si ma gandesc unde am putea merge.

-Stiu! Stiu unde mergem!

Harvey nu ma scapa din priviri cat ii spun adresa lui Roger. Ne anunta ca ajungem in cateva minute. Ma intorc inapoi spre Harvey si ii surprind privirea arzatoare. Inghit in sec si imi umezesc buza de jos. Harvey se desprinde din locul lui si se napusteste asupra mea atat de brusc incat ma dau putin in spate si dau cu capul usor de geam. Ma bufneste rasul si injur incet printre dinti. Harvey face ochii mari si imi apuca usor capul si ma trage la pieptul lui.

-Scuze, n-am vrut sa te sperii.

Ma saruta pe crestetul capului si eu inchid ochii. Ma simt asa bine in bratele lui...

-Nu m-ai speriat, a fost doar reflex.

Imi ridic privirea la el si ii zambesc. Imi lipesc din nou obrazul de pieptul li si ii inspir parfumul.

Yeah, daddy!Where stories live. Discover now