Burçların İdeolojileri ®

816 29 7
                                    

Koç, Aslan, Oğlak;
Komünizm, Sosyalizm

Bu burçlar asla bir haksızlığa karşı öylece duramazlar. Ayrıca sürekli bir hareket içinde olup bir devrimin peşinden koşabilirler. Ayrıca laik burçlardır. Ve sürekli bir büyüme, ve üretme içindedirler. Ve komünizmin ortaya çıkışı gibi sağ ideolojileri hemen terk edebilirler. Yani devrim içindedirler. Sadece içindeki potansiyeli ortaya çıkarmaları gerekir.

Yengeç, Terazi, Balık;
Hümanizm

Bu burçlar insan sever burçlardır. Başka insanları düşünmeyi severler. Ve sevdikleri insan için elindeki tüm kaynakları seferber etmeyi ihmal etmezler. Yeni insanlarla tanışmak onları mutlu eder. Ve sempatik görünümleri ile çevreyi etkilemeyi başarırlar. Bu insanları kırmamaya çalışın.

Boğa, İkizler, Balık;
Kapitalizm

Burçlara, pahalı yerlerde rastlamak mümkündür. Çünkü bu burçlar kendi arzularını önde tutarak ve çevresini düşünmeden harcama yapabilir, ayrıca kurnaz zekaları ile finans alanında başarılı olabilirler ama arzuları yüzünden bazı insanları umursamayabilirler. Dikkatli olun!

Yay, Kova;
Liberalizm (Özgürlükçülük)

Bu burçlara diyecek fazla bir şey yok ne de olsa. Çünkü özgürlük denince akla Yay sonra Kova gelir. Gidin ve yaptıkların sonuçları olduğu özgür bir dünya kurun.

Yengeç, Akrep, Balık;
Milliyetçilik

Bu burçlar genelde geleneklerine ve adetlerine bağlıdır ve kolay kolay asimile olmaz. Hatta bu burçtan çoğunun türkü veya halk sanatçılarına ilgi duyduğunu görebilirsiniz. Ayrıca duygusallar geleneklerini asla küçük görmez ve aşağılamaz.

Başak
Ortacı (Ne sağ ne sol)

#Bundan sonra ® işaretli bölümler orjibalniçerik yani benim kendi yazdığım bölümler olacak. Başka bir yerde bulamazsınız.

İdeolojiniz nedir?
Sağcı Mısın Solcu Mu?

Burçlar ve Astroloji Hakkında Her Şey Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin