S Y V

347 7 0
                                    

I miss you.
The old you.
The new one sucks.

+ + +

Marcus Gunnarsen
Jeg sidder i et fly til Oslo og jeg keder mig. Martinus er faldet i søvn, så jeg har ikke rigtig nogen at snakke med, da far bruger noter til at skrive de e-mails han skal ha' sendt i aften.

Jeg kan ikke bruge min IPhone til de sociale medier, kun til at høre de sange vi har downloadet på Spotify og spille de spil, man ikke behøver Wifi til.

"All the good girls go to hell" kommer det fra mine høretelefoner. Jeg magter ikke de der Airpods, der er så mange der har dem, selv Martinus og min lillesøster Emma har dem. Jeg ved godt at de ser cool ud, men hvad hvis den ene airpod falder ud og du ikke kan finde dem? Så ser du ikke lige så cool ud mere og så er det spild af 1200 kroner.

Gad vide hvad Bella laver? Jeg savner hendes duft, smil og trods alt bare hende!

Jeg savner også vores venskab, og de minder vi havde sammen og I SÆR da hun fik lov til at tage med til en af vores koncerter! Det var så hyggeligt!

Flashback:
"Du e elektrisk!" Sådan afslutter Martinus og jeg altid til vores små koncerter.

"Tusind takk alle sammen!" Råber Martinus i mikrofonen og så forlader vi scenen. Jeg ser Bella stå og smile stort til både Martinus og jeg.

"I var så gode!" Siger hun glad og krammer Martinus først og så mig.

"Tusind tak Bella!" Siger Martinus og smiler nærmest lige så stort som Bella.

"Lad os tage ud og fejre det med en is!" Udbryder far og krammer Martinus og jeg på samme tid, så det bliver et gruppekram.

• • •

"Marcus, du har lidt is her!" Griner Bella og peger nedenunder min underlæbe.

"Er det fjernet?" Spørge jeg og kører min hånd nedenunder min underlæbe. Hun nikker og smiler.

Hun er fantastisk, altså virkelig fantastisk.

Hendes hånd kommer til at røre min, og jeg får et stød igennem min krop.

Vent, hvis jeg får et stød igennem min krop, betyder det så at jeg er forelsket i Bella? For jeg har læst at hvis man får et stød igennem kroppen, hvis man man eller ens crush røre en, betyder det at man er forelsket?

Eller er det falsk? Måske har jeg bare læst så mange Julia blade?

Eyoooo, jeg er stadig i Italien:/ men skal hjem imorrgeeeeeen!:) hihi. Men skal til Kina på lørdag:/ så kommer ikke til at poste i en vel uge:/ men kommer til at skrive en del kapitler mens jeg er i Kina, eller det håber jeg da:)

Håber at i alle har haft en god sommerferie indtil videre!<3

Wild Love - Ft. Marcus GunnarsenDove le storie prendono vita. Scoprilo ora