7. Segítség!

925 58 0
                                    




Levi szemszög

Hangenál töltöttem az éjszakát. Az ágy kényelmetlen volt és Eren sem volt mellettem... Miért gondolok ilyen gyakran rá? Még mindig szeretem... Nehéz bevallani, de nagyon rossz érzéssel tölt el, hogy el kell válnom tőle. Most, hogy kiderült, hogy Omega vagyok nagyon félek. Akármikor rám törhetnek és megerőszakolhatnak vagy tudom is én mit csinálhatnak velem... Nem tudom, hogy működnek az Omegák csak annyit tudok róluk, hogy nem akartam ilyen lenni... Milyen az ha egy férfi teherbe esik? De most komolyan... Undorító

-Jó reggelt Shorty

-Jó reggelt pápaszem

-Na azt ígérted, hogy mesélsz mi történt Erennel köztetek.

-Na ez ott kezdődött, hogy meg ismertem. - muszáj burkoltan fogalmaznom nem mondhatom el neki, hogy léteznek vámpírok - Kicsit furcsa volt hisz csak húst evett. Ezt le tudta annyival, hogy ő egy vampi. Később összejöttünk. Elmentünk randizni egy vidámparkba felültünk egy óriáskerékre is. Elkezdett egyre furábban viselkedni és ott hagytam. Nem érdekeltem csak ki használt mint egy élő pajzsot... De legbelül még mindig szeretem... Nem tudom miért de hiányzik.

-Te tényleg nagyon szereted azt a fiatal fiút. Miért nem engedsz az érzéseidnek? Egyszer elrontott valamit. Ő is csak egy ember. Mindenki hibázhat és lehet rossz kedve - próbált vidítani

-Tudom de akkor is fáj, hogy ilyeneket mondott.

-Mit mondott?

-Hát Öhmm volt az a barátunk Jean emlékszel?

-Hogy ne emlékeznék a ló pofájára?

-Nem jött be neki a srác és csúnyán elbánt vele. - úgy próbáltam fogalmazni, hogy ne jöjjön rá mi is történt igazából

-Tényleg csak ennyi? Egy barátod miatt ment tönkre a kapcsolatod? Ez nagyon nem jó. Ki kéne szellőztetni a fejed.

-Lehet...

Bekapcsoltuk a TV-t. Én nem néztem csak Hange. Nem tudom mit néz annyira rajta. Egy pillanatra néztem csak oda. Olyan dolog fogadott amit nem akartam látni.

Egy fal... Amire óriási betűkkel vérrel van írva:

Hiányzol

Ha ez nem Eren műve akkor senkié. Biztos ő írta. Az a hülye! Bár csak ne szeretném akkor pofon vághatnám. Haza kell mennem leállítani! Nem teheti ezt! Veszélybe sodorja saját magát sőt az összes többi másik vámpírt is. De mit érdekel ez engem? Leszarom. Majd megoldja.

-Mi az Hange?

-Aki ezt csinálta... Nem lehet más...

-Hmm??

-Ez egy vámpír műve. Minden vámpírnak ugyanolyan a kézírása.

-Hogy mi van? Miről hadoválsz?

-Jól hallottad. Én kutatok a vámpírok után.

-Léteznek vámpírok?

-Persze. Csak nagyon ritkák ebben a világban. Leginkább a fogukról lehet felismerni őket amit akkor látni a legjobban amikor vért szívnak. A vámpíroknak 3 fajtájuk van : Alfa Béta és Omega - mintha nem tudnám...- Ebben a világban nem a föld az egyetlen lakható terület. Innen nem messze körülbelül 1000km-re van egy bolygó. Ezen a bolygón élnek a vámpírok. Mit meg nem adnék, hogy találkozzak eggyel. Milyenek lehetnek? - nehéz ezek mellett tartanom a szám. Egy rossz szó és nekem végem. - Amúgy a legritkábbak az Omegák. A Vámpírok 100%-ból ők mindössze nem egészen 1%-ot tesznek ki. Nagyon különlegesek. Sokkal erősebbek mint a Béták. Erejük vetekszik egy Alfa erejével is. Viszont egyben szerencsétlenek. Akárki simán teherbe ejthet egy Omegát. Legyen ember vagy vámpír.

-Aha értem... Mióta kutakodsz te ezek a lények után?

-2 éve körülbelül.

-És biztos, hogy léteznek?

-Igen. A szüleimmel is végzett egy. Ezért is kutatok utánuk. Nem azért, hogy bosszút álljak hanem azért, hogy össze rakjam a képet.

-Mit csinálnál ha találkoznál eggyel?

-Az attól függ... Ha egy kis csaj aki nem bánt nem érdekel. Viszont ha olyan hidegvérű gyilkos mint akit a TV-ben mutattak akkor elgondolkodnék mi történne. Persze ha azt mondod, hogy te egy vámpír vagy akkor csak kiröhöglek

-És ha az vagyok?

-Az kizárt.

-Miért?

-Kéne, hogy legyen rajtad egy jel.

-És ha van ?

-Akkor az vagy

Megfordultam és levettem a felsőm. Hangenak azonnal leesett, hogy bizony egy vámpír megjelölt és most már én is az vagyok.

-Akkor... Te tényleg?

-Igen... Tényleg

-Milyen fajta vámpír vagy és mióta? És ki az Alfád?

-Omega vagyok azóta, hogy elmentem Erennel randira és igen Eren az Alfám.

-OMEGA? EZ CSAK VICC UGYE?!

-Úgy nézek én ki mint aki viccel?

-Nem. Soha nem viccelnél ilyennek. Sőt...soha nem is viccelődsz...

-Akkor most mit csinálsz velem?

-Semmit. A legjobb barátom vagy és gondolom nem tehetsz róla.

-Az az üzenet a falon. Meg mernék esküdni, hogy Eren volt. Még a tegnapi áldozatok vérével írta. Jeanjéval... - könnyek szöktek a szemembe és Hange nem értette mi van.

-Hogy érted azt, hogy Jean vérével?

-Eren megölte Jeant. Ezért hagytam ott. De az a hülye hiányzik! Vele akarok lenni de nem tudok megbocsájtani neki! Nem hiszem el, hogy képes vagyok ennyire szeretni!

-Ez azért is lehet mert ő az Alfád így nem csoda, hogy szereted. A véredben van az, hogy meg kell védened és vele kell lenned. Ha elszakadtok az mind kettőtöknek nagyon fáj. Menj vissza hozzá.

-Köszi Hange. Tényleg jó barát vagy.

-Tudom - felkuncog - Na indulj! Mire vársz? Pakold össze a cuccaid és spuri haza!

Összepakoltam és elindultam. Hange egy ideig elkísért majd ott hagyott. Mi ez a szag? Büdös van. Egy sikátorba értem ahol sötét és büdös volt. Az az utolsó kép amit láttam és hallottam, hogy valaki közeledik felém. Nem láttam az arcát. Nem tudom, hogy nézett ki. Biztos valami férfi volt. Nem emlékszem semmire.

Na itt is lenne ez a rész. A következő rész elég kemény lesz tehát készüljetek fel! Ez egy kicsit uncsi volt tudom. De kell ilyen is. De vajon mi van Levivel? Nem tudom majd megtudjuk.

Sziasztok

Örökké Veled {Ereri} /BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now