15. Te mocsok!

609 41 0
                                    


Levi szemszög

Reggel

2 napja, hogy Eren uralkodik. Még mindig nem sikerült visszanyernie erejét a sok gyógyításból amit apjára használt. Nem változtatott. Ma is mellettem kelt fel mint az összes többi napon. Hétalvó lett belőle. Nagyon sokáig képes aludni. Este lefekszik 8-9 körül reggel pedig felkel 11-kor... Tényleg rendesen kifárdt. Minden reggel viszek be neki reggelit amit gyorsan el is fogyaszt. Kicsit furcsa az itteni étkezés. Érdekesek a kaják. Nem is tudnám leírni, hogy pontosan mik is azok. De azt nem lehet mondani, hogy nem finom, mert igenis ízlik. Eren is majdnem mindent megeszik. Nem válogatós. Ma is ugyanez a rutin volt. Kimentem ételért és sajnos észre kellett vennem, hogy elfogyott az étel, a hűtő üres. Kimentem a boltba venni valamit. Sikeresen megvettem az ételt és haza cipeltem. Elég sok mindent vettem. Reménykedtem benne, hogy elég lesz 1 hétre. Visszértem a palotához és neki is álltam a főzőcskézésnek. Felkapcsoltam a platnit és beleraktam egy fém edénybe valami növény szerű cuccot. Megfőztem és egész gyorsan kész is lettem vele. 

Egyszer csak egy ismerős üvöltést hallottam. Eren üvöltött fájdalmasan. Azonnal odafutottam szobájába és megnéztem mi baja van. Nem láttam senkit. Akkor meg mi a fenéért üvöltözik?

-Mi a baj Eren?

-Itt van.. - suttogja

-Mi van itt?

-Be jött a szobába és még mindig nem ment el! - mondja halkan úgy, hogy csak én halljam

-Most olyan vagy mint egy rossz kisgyerek. El kell készítenem a kaját tehát kérlek ne üvöltözz csak úgy kedvedre. - ez után kiakartam menni a szobából ha nem szólt volna rám

-Ne menj el! Kérlek maradj itt velem. Félek!

-De mégis mitől? - Húztam fel szemöldököm

Most komolyan olyan mint egy bújos cica. Soha nem volt ilyen. Mindig ő volt a domináns. Nem értem mi van vele. Nagyon megilyedhetett ha nem akarja, hogy elmenjek. Teljesen le van gyengülve. Vigyáznom kell rá!

-Oda ég a kaja. - mondtam ridegen

-Akkor fuss ki de gyere vissza!

-Jólvan.

Gyorsan kimentem és lekapcsoltam a már majdnem oda égett zöldséget. Kiraktam egy tányérra majd hirtelen megállt a kezem. Lesokkoltam. Nem tudom mitől de úgy éreztem baj van. Szinte ösztönösen rohantam Erenhez. Összekuporogva ült az ágy végében. Kirohantam mégegyszer és behoztam az ételt. Nem kellett volna kimennem. Mikor visszaértem az étellel azt vettem észre ahogy egy Vámpír karmai közelednek Eren nyakához amivel ő nem tud mit kezdeni hisz jelenleg gyenge mint a harmat. Még mozogni is alig bír.

-EREN!!

Az elkövető megfordult ahogy kiejtettem barátom nevét. Kapucni volt rajta de a fényben fekete haja megcsillant. Levette kapucniját. Egy férfi volt. Nálam magasabb, fekete haja rikító zöld szemébe lógott. Kifújta a haját a szeméből majd füle mögé tűrte azt.

-Basszus lebuktam! - mondta egy fekete bemondóba.

-Te meg ki vagy?

-S.O.S! Anteiszo! - mondta újra a bemondóba. Nem értettem mit akar. Biztos kódolt nyelven beszéltek.

Odamentem hozzá és nekivágtam a fejének a tányért Eren reggeliével ami összetört a fején és beleállt a szilánk. Majdnem mindenhol fojt ki arcából vére. Nem hagyta annyiban tettem és felpofozott. Nagyon erőset üt. Azt hittem elterülök a földön de szinte azonnal fel is álltam. Nem tudom mi hajtott de neki ugrottam a srácnak és elkezdtem kiszívni a vérét.

-Te, hogy vagy képes kiszívni más vámpír vérét? - kérdi már szinte élettelen hangon

Én ilyen tipikus "Mi a fasz" fejet vágtam. Mintha nem lehetne egymás vérét kiszívni. Legalábbis Eren mindig kiszívta az enyémet én meg az övét tehát nekem ez normális. 

-Ezt, hogy érted ? - kérdem a férfitól

-A vámpírok nem tudják egymásba belemélyeszteni fogukat. - mondta a sokkoló hírt - De te mégis képes voltál rá! Nem értem...

Egy gyilkos pillantást küldtem Eren felé aki csak felsóhajtott majd bicegve odajött hozzám. A férfi csak fogta azt a részt ahol kiszívtam a vérét. Még mindig fojt a sebből ki vére.

-Levi. Te egy különleges Omega vagy. Én egy olyan vámpír vagyok aki képes kiszívni más vámpírok vérét. Erre csak a királyi sarj vámpírjai képesek. - odaállt mellém és folytatta - azért tudod kiszívni mások vérét mert nem igazi Omega vagy. Nem annak születtél. Sokkal több képességgel rendelkezel mint akármelyik másik vámpír.

Nem igazán értettem mit akar ezzel mondani de beletőrödtem. A fiút bezártuk a pincébe és láncra vertük. Majd kikérdeztük de nem igazán akart semmit sem mondani ezért Mikasát áthívtuk és kifaggatta. Kiderült, hogy egy szervezetnek dolgozik akik a "Blue Sky" névre hallgatnak.

Kövi rész vége! Csapó 1-2! Basszus olyan közel van a MondoCon már alig várom! 

Sziasztok

Örökké Veled {Ereri} /BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now