other ending of the story // final

360 42 12
                                    

10 yıl sonra

"Eminsin, değil mi? Bundan geri dönüş yok." Namjoon'a bakıp başımı salladım. "Evet. Uzun süredir bunun hayalini kuruyorum, biliyorsun." Elini tutup büyük binaya adımladım. Görevliyle konuştuktan sonra onu takip ederek kurum sahibinin odasına ilerledik.

Odaya girdiğimizde Bay Park'ı selamlayarak oturduk. Önümüze birer belge koyduktan sonra söze girdi, "Dosyanızı inceledik. Bu süreci tamamlamak için yapmanız gereken tek şey aşağıdaki boş kutucuklara imzanızı atmak." İkimiz de onaylarak imzamızı attık ve arkamıza yaslandık. "Ve unutmayım, eğer ona iyi bakmazsanız elinizden alırız."

Başımızı sallayarak onayladık. "O halde bekleyin." Bay Park odadan çıktıktan sonra gergince gülümsedim. Namjoon'un elini tutarak mırıldandım. "Çok heyecanlıyım."

"Ben de sevgilim." Elimi sıktığında kısık sesle kıkırdadım ve ona baktım. Kapının açılma sesiyle başımı çevirerek ayağa kalktım. Bay Park yanındaki küçükle odaya girdiğinde elini omzuna koydu ve mırıldandı. "Jaehyun, yeni ailene merhaba de."

Çocuk başını eğerek gülümsedi ve kendi kendine sallanmaya başladı. Tatlı haline gülümseyerek yanlarına gittim ve çömelerek ellerini tuttum. "Merhaba Jaehyun. Bizimle gelmek ister misin?" Başını salladığında gülerek Namjoon'a baktım.

Namjoon teşekkür ederek Bay Park'a sarıldı. Ben de ayağa kalkarak saygıyla önünde eğildiğimde teşekkür ettim. Namjoon ve Jaehyun'un çoktan el ele odadan çıktığını görünce, onların ardından gittim.

Artık dünyadaki en mutlu kişi bendim.

~

Bölümün saçmalığı için özür dilerim :(

Teşekkür yazısı yazmakta berbatımdır ama, bunca zamandır yanımda olan herkese çok teşekkür ederim. Çoğu zaman da yeni bölüm beklemenize neden olduğum için özür dilerim.

Hepinizi çoooook seviyorum, unutmayın ki siz değerlisiniz ve yeterlisiniz. Kimseye kendinizi kanıtlamak zorunda değilsiniz. Ve lütfen, kendinize kötü sözler söyleyerek eziyet etmeyin. Konuşacak birisini arayacak olursanız ben her zaman buradayım.

Kendinize iyi bakın, başka hikayelerde görüşmek üzere!❤

born to die ࿐ྂHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin