DRUGI UNIVERZUM. Poglavlje 2 Bas Kao I Broj Nagisinih Stopala.

194 4 37
                                    

Ovo poglavlje ce biti jako edgy spremite se.

Test iz istorije samo sto nije poceo.

Karma nije seo na svoje mesto nego na mesto iza Nagise.

- O ne Karma ti ne sedis tu nya. Tu sedi Pico nya .

- Hmm... Moje mesto u zadnjoj klupi je bolje, tako da cinim Picou uslugu.
Sem ako ti se mozda ne svidja Pico? *skupio je oci kao kinez*

- N-ne ne svidja mi se Pico! Ja volim samo jake muskarce nya! Cing cong Karma nya. (govori o njegovim skupljenim ocima)

Karma se nasmejao kada je cuo da Nagisa voli samo jake muskarce i zeleo je da mu pokaze svoju snagu.

- I-izvini ali to je moje mesto. - rekao je Pico koji je upravo stigao u skolu.

- Promena plana, druskane. Sam si kriv sto kasnis. Budi srecan sto si dobio bolje mesto.

- Ali ja tu sedim!

- Znaci sedis jos negde sem u krilu pedofila?

- Hej! Pazi sta radis! Ako te ja dohvatim neces moci nigde da sedis posle mojih udaraca po guzi! - rekao je Tamotso (djak koji je jako star ali ide u skolu zato sto je ponavljao svaki razred)

- Huuuh? Nisam ocekivao da neko sa tvojim koeficijentom inteligencije moze da sastavi tako komplikovanu recenicu. Ali, ako hoces, mozemo sad da odredimo gde ce ko da sedi. Hajde na megdan! (jedini razlog zasto je Karma  TRENUTNO zeleo da se bije je da pokaze Nagisi da je jak muskarac).

Tamotso 🍅 ga je pogledao izazovno, ali ne na seksi nacin.

Nagisa je prvi krenuo. Okrenuo se prema Picou i kada je Tamotsu pogledao udario ga je jako u obraz. Tamotsu je je uzvratio ali Karma je izbegao i ostavio svoju nogu kao slabu tacku namerno (Ahilova peta lol). Kada je to Tamotsu primetio, uhvatio ga je za nogu i nije hteo da ga pusti, tako da je to Karma iskoristio da je(ga) polako izvuce (ouc) i tako skine sebi patike i carape samo da bi Nagisa video njegovo seksi stopalo. Nagisa je za to vreme sve snimao i stopalo je dodatno uslikao svim uredjajima koje je posedovao pa i fiksnim telefonom, a takodje je njegovo stopalo naslikao zato ste je kad poraste zeleo da bude mali niski trap (sto vec jeste) koji je zavrsio dizajnersku i radi u albanskoj pekari. Planirao je da sve slike urami.

Za to vreme Karma se borio za zivot (iako je bilo prilicno lako lol) mada je uskoro trebalo da zvoni tako da je odlucio da to resi jednom za svagda. TAMOtsua je presao da dodje kod prozora, a onda ga je gurnuo kroz prozor koji se nalazio iznad praistorijske zapustene crkve (crkle) pa su se tamo redovno okupljale sek(s)te koje su tamo pravile orgije (orgeje).

Svi u ucionici su gledali i nisu mogli da veruju. Karma se samo nasmejao i rekao:
- Hahaha morate da de pogledate sada. Klovnovi 🤡🤡🤡. Tamotsu nije mrtav. Bacio sam ga na veliki dusek na kome obicno ima orgije u svojoj seksti. Ali cutite i nemojte nikome pricati o ovome da se ne pridruzite coveku koji je sagradio tu crkvu (oh vau kako edgy ali treba mi za pricu).

- Karma, ne razumem nya. Nisi trebao ovo da uradis. Mogao si samo posle skole da ga izazoves na dvoboj u unou nya. Pico place a znas da sam i ja prilicno emotivan.

Karma je otvorio jedno ponosno oko.
- Znas sta, sve treba da se zavrsi sto pre. Zar ne treba ti da obnovis istoriju?

- Umm. Ja znam istoriju.

- Drzi ovo. *Karma mu je bacio neke papirice*

- Ovo su puskice? Ali kazem ti, meni ne trebaju puskice!

- Oboje znamo da ti trebaju. Vidis ovo, to stavis pri dnu majice tako da kad je podignes mozes da procitas odgovor. Nastavnik nikad nece posumnjati, a ako posumnja ne moze da ti kaze da podignes majicu jer ce to biti sexual abuse! Haha! Ove stavis u carapu. Tako da kad prekrstis nogu kao i sve ostale zene mozes samo sa pogledas odgovor. A ova poslednja... Ona je specijalna. Ona ide u-.

GEJ SKOLA [YAOI]Where stories live. Discover now