❤Întâlnirea❤-capitolul 3

318 9 0
                                    

Mă uitam în ochii lui căprui sticlos și simțeam Cum pulsul îmi creste și Cum palmile îmi transpira.Nu știam ce se întâmplă cu mine.Ma simțeam foarte ciudat în prezenta lui.
După toată aceasta ciudățenie am revenit amândoi cu picioarele pe pământ și am decis sa mergem sa ne jucam cu mingea în apa călduță împreună cu gașca care era compusa din mine,Diana,Ianis,Alex,Roberta și Elias.Am jucat volei în apa,dar după ceva timp eu mă plictisisem,așa ca am decis sa merg sa înot în largul mării.
Am plecat în larg fără ca Ianis sau toți ceilalți sa mă vadă pentru ca nu vroiam sa le stric distracția.
Stăteam liniștită în largul marii,simțind Cum apa mă tine la suprafață.De odată simt o pişcatura puternica în zona mâinii,așa ca m-am dezechilibrat și am ajuns aproape de fundul marii adânci.M-am panicat,nu mai știam ce sa fac,văzusem și meduza care m-a rănit la mâna și văzusem și ca eram pe fundul apei.
Dintr-o data mă trezesc pe nisip,cu soarele puternic care bătea spre mine.Gatul mă durea de la atâta apa cu sare înghițită.
Toți erau în jurul meu iar eu eram confuza.
Eu:Ce...Ce s-a întâmplat?...
Diana fugind spre mine:DOAMNE,TE-AI TREZIT!!!😩
Ianis:huu...Slava cerului ca ești bine😩
Elias:lasati-o sa respire!
Eu eram foarte speriata și nu știam ce s-a întâmplat...
Eu:îmi spune cineva ce mi s-a întâmplat?...Și de ce mă doare mana și gatul atât de tare?
Ianis:Aparent,ai fost muscata de o meduza și ai înghițit foarte multa apa sărată...
Alex:Ne puteai spune ca pleci...Ai noroc ca Ianis a văzut ca lipsești...
M-am uitat înspre el,nestiind ce sa îi spun.Eram prea fericita ca mă baga în seama și ca mă proteja...
După toate cele întâmplate am decis ca eu și Diana sa mergem acasă sa facem un dus iar apoi,sa ieșim din nou cu gașca la un suc.Ne luam la revedere de la toți,iar noi am luat-k spre casa.Cand sa încep sa îi povestesc ceea ce am văzut în momentul înecării,Ianis mă ia de mana și îmi spune:
Ianis:Ti-ai uitat prosopul la mine:))
M-am pierdut din nou în ochii lui mirifici.I-am mulțumit iar apoi l-am salutat.Nu vroiam sa mai vorbesc cu el...imi era frica,ca ochii îmi aluneca pe abdomenul lui,și nu aveam de gând sa mă fac de ras....Așa ca am plecat :)))



Gata și capitolul 3!!
Sper sa va placa!!❤✌

"Orice fata are nevoie de un fotbalist" VOLUMUL IWhere stories live. Discover now