Party night-capitolul 16

148 11 2
                                    

Era dimineață.Ianis nu era lângă mine.Ma trezesc din pat și merg la toaleta.Ies din baie și decid sa cobor și sa văd dacă mi se putea servi micul dejun.Ianis era acolo vorbind cu tatăl sau.
Eu:Bună dimineața!
Ianis:Bună dimineața,spune el sarutandu-mi fruntea.
Gica:Bună dimineața
Eu:Am întrerupt ceva important?
Ianis:Nu,chiar terminam de vorbit!
Eu:Aha,ok...Mergem să mâncăm?
Ianis îmi da din cap aprobator.
După ce am mâncat am decis sa mergem în camera.
Ianis:Ca sa uiți tot ce ți s-a întâmplat,vom merge la un party în noaptea asta...ok?
Eu:Ok
*După 3 ore*
Este ora 20:00.Eu trebuia sa încep sa mă pregătesc ca la ora 22:00 sa fiu gata de plecare.Imi iau halatul din dulap și plec spre baie.
*După dus*
Decid sa îmi iau o rochie roșie mulată pana puțin mai sus de genunchi și niște sandale negre cu toc înalt.Parul îndreptat și lăsat pe spate,iar ca machiaj am ales puțin iliner și un ruj roșu mat pe buze.
Ies din baie și îl văd pe Ianis pe balcon îmbrăcat la un costum foarte elegant.Merg lângă el iar el se uita la mine uimit.
Ianis:Nu știam ca poți fi mai frumoasa decât de obicei😏
Eu:Mulțumesc,spun eu roșind în obraji.
El coboară înaintea mea.Eu mai rămăsesem puțin sa-mi retuşez rujul.
Cobor și văd în fata hotelului mașina lui superba.

Ajunși la acel local,ne dam jos din mașină și mergem înăuntru.O mulțime de oameni au venit sa-l salute pe Ianis,iar eu am decis sa mă retrag la o masa.Dupa 5 minute am decis sa merg la bar și sa cer un cocktail.Imi iau băutura și plec la masa la care mi a spus Ianis sa mă așez.Era in cercul nostru de prieteni o tipa noua....Cam ciudata dar al naibii de frumoasa.

Ea e Sonia,are 20 de ani și este fosta iubita a lui Ianis

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ea e Sonia,are 20 de ani și este fosta iubita a lui Ianis.
Nu mi-a căzut prea bine când am aflat ca încă mai vorbește cu el.
*După câteva ore*
Ianis se distracție super bine.Eu eram plictisita și iritata de prezenta Soniei.
I-am lăsat un bilet,I-am luat cheile și am decis sa plec acasă pe motiv ca nu mă simțeam bine.

Ajung la hotel.Urc în camera,mă dezbrac și mă pun în pat și adorm.Dimineata mă trezesc singura.Imi iau telefonul și observ ca nu am avut nici un ape de la Ianis.El mereu mă suna dacă dispăream brusc.Imi las telefonul pe pat și decid sa ies puțin pe balcon pentru a lua o gura de aer.Dintr-o data îmi aud telefonul Cum bâzâie ca și cu as fi primit un mesaj.Merg grăbită sa văd ce este.

Primisem un mesaj de la Sonia.Mai exact o filmare în care Ianis spunea "Nu o iubesc pe tipa aia.Am facut-o sa se îndrăgostească de mine.Am sa o las cât de curând!"
În acel moment telefonul mi-a căzut pe podea iar lacrimile mele odată cu el.Ma simțeam oribil.Am avut atâta încredere în el iar el acum le spune altora ce crede cu adevărat despre mine.

Am blocat-o pe Sonia din cauza nervilor și din cauza ca mi-era ciuda.O uram.Credeam ca totul s-a sfârșit din cauza ei.Plangeam în hohote.Nu mă mai opream.

Heei...Se pare ca am postat și eu după mult tiimp!
Sper sa va placa și sa nu va supărați cu întârzierile🤗❤
Love

"Orice fata are nevoie de un fotbalist" VOLUMUL IWhere stories live. Discover now