Part 4

858 42 18
                                    

~Nem tudom hova mehetett mivel már kb 5 perce keresem majd mikor már a fél kastélyt bejártam belértve a kertet is láttam hogy....~

Láttam hogy beszél valakivel. Nem láttam pontosan hogy ki az de az biztos hogy nem közülünk való. A kert végébe voltak azon a részen ahol szinte sose jár senki. Én egy fa mögül figyeltem őket. Majd mikor az a valaki elment oda mentem Katehez

Ki volt az akivel beszéltél?-kérdeztem

Kate:jah...ohm...senki....

Ne mondd ezt. Láttam hogy beszéltél valakivel. Mondd el ki volt az-mi az hogy senki?! Valamit titkol az biztos de én ki fogom deríteni mi az.

Kate:de nem fontos...-majd fogta magát és elment. Én csak álltam ott és egy darabig csak néztem utána majd vissza mentem a kastélyba. Valami nem okés Katetel látom rajta. De engem még mindig az érdekel hogy ki volt az akivel beszélt. Megkértem Slendyt hogy mikor megyünk gyilkolni Kate-et rakja velem együtt. Megkérdezte hogy miért én csak annyit válaszoltam hogy ha elvileg már úgy is gyilkos akkor lássa hogy szoktuk csinálni. Beleegyezett pedig nem azért kértem tőle hanem hogy megtudjam mi van vele.

~Kate szemszöge~

Miután ott hagytam Jacket a szobába lementem a kertnek annak a részébe ahol senki sem jár majd leültem egy fa alá. Kicsivel később hallottam hogy valaki hozzám beszél körül néztem de nem láttam senkit majd egyszer csak megjelent előttem valaki. Nem tudtam ki az mert eddig még sose láttam. Kicsit hasonlított valami cirkuszi porondmesterhez. Ő is creepypasta lenne? Fogalmam sincs.

Jason:szia Kate én Jason vagyok

Ohm...szia....de..honnan tudod a nevem..és..mit akarsz?

Jason:az most nem lényeg. Ők csak kihasználnak..gyere és állj át hozzánk

Haver azt se tudom ki vagy...-most komolyan mi ez már? Idejön valami random idióta és azt akarja hogy álljak át hozzájuk. Mi ez már?

Jason:mondtam már. Jason vagyok. Jason the toymaker. És Zalgo proxyja

Zalgo?!-igen megint kiakadtam. Ez most valami vicc ugye. Biztos nem fogok átállni hozzájuk.

Jason:igen Zalgo. Ebből a reakcióból ítélve már hallottál róla

Igen...de biztos hogynem fogok átállni hozzátok úgyhogy nyugodtan elmehetsz

Jason:ők csak kihasználnak. Hazudnak neked. Nem vetted észrehogy mindenki utál? És hogy-ezt a mondatot nem mondta végig mert észre vett valamit később kiderülve inkább valakit majd azt mondta hogy még vissza jön és elment ekkor oda jött hozzám Jack és megkérdezte ki volt az én csak annyit mondtam hogy senki de ő nem hagyta annyiban.

Jack:ne mondd ezt.  Láttam hogy beszéltél valakivel. Mondd el ki volt az

De nem fontos..-mondtam majd elsétáltam. Nem tudom ezek után mit csinált de nem is nagyon érdekelt. Oda mentem Slendyhez és megkérdeztem tőle hogy nem lehetnék e külön szobába. Azt mondta hogy lehetek de megkérdezte azt is hogy miért. Én arra csak annyit válaszoltam hogy nem szeretnék fiúval egy szobába lenni. Na persze igazából nekem mind1 volt kivel vagyok egy szobába vagyis hát majdnem mind1 khm...L.J.. Na mind1 is. Kaptam egy másik szobát igaz hogy nem volt túl nagy de legalább külön voltam. Jason azt mondta hogy még vissza jön de én nem akarok átállni hozzájuk. Hiába mondja azt hogy ők csak kihasználnak nem hiszek neki. Igaz hogy először nem nagyon bírtak de attól sztm még biztos nem használnának ki. Legalább is remélem hogy nem fognak. Igazából nem tudom hogy higyjek e neki. Bár ha Zalgo proxyja akkor biztos csak azért mondta hogy átálljak hozzájuk. Nem tudom mit akart még mondani de érzem hogy ennek az egésznek még rossz vége lesz. Lehet el kene mondanom Jacknek hogy mi van. Vagy hagynom kéne az egészet és nem foglalkozni vele. Fogalmam sincs.

Strange love (Eyeless Jack x Kate)Befejezett [kis Szerkesztés Alatt]Where stories live. Discover now